Så här ändrar Suzuki 4X4 Seriöst Off-Road Action

Suzuki fordon, närmare bestämt 4x4 Samurai, används ofta som terrängfordon. Den Samurai Jeep-liknande egenskaper, inklusive dess avtagbar topp, tålig, hård ram och lätt, har gjort det ett populärt alternativ till Jeep Wrangler. Du kan ändra dina Suzuki i en mycket konkurrensutsatt terrängvagn genom att göra några grundläggande förändringar i den ursprungliga fabriksinställningar. Instruktioner
1

Gör en lista över de egenskaper du vill att dina Suzuki att ha off-road. Det finns en mängd av olika typer av terrängförhållanden, inklusive turridning, mudding och rock crawling. De ändringar som du gör i din Suzuki kommer att bero på vilken typ av off-road aktivitet du vill använda den till. Vad gör en bil extremt effektiv som en mudding lastbil kan göra det extremt farligt som en rock crawler, så se till att du förbereder din bil för vad du planerar att göra med det.
2

Lyft din Suzuki. En av de mest grundläggande off-road modifieringar är upphävandet hissen. Använd en hiss för att öka din Suzuki höjd av flera inches, upp till en fot eller mer. Addera 3

Lägg off-road däck till din bil. Du kan köpa specialgjorda däck för vad off-road aktivitet och terräng du planerar att köra i. Tänk på att om du väljer extremt stora däck, måste du installera en ganska lång lift för att hålla dem från att skura mot lastbilen när du kör.
4

Sätt eftermarknaden off-road stötfångare på din Suzuki. Kontrollera den främre stötfångaren är försedd med en kraftig vinsch för att extrahera Suzuki om den fastnar.
5

Ta dina Suzuki till ett off-road specialitet mekaniker eller handla och diskutera motor uppgraderingar för att förbättra din off road prestanda. Du kan ha din drivlinan vatten-säkras för att undvika skador, och ditt intag snorklade för att undvika att få vatten i din motor om du planerar att göra en hel del mudding eller turridning med creek korsningar.
6

Fortsätt att modifiera din bil som behövs. När du fortsätter terrängförhållanden med din Suzuki, kommer du att upptäcka problem eller frågor som du kan åtgärda med olika efter markör delar och tillbehör, till exempel för vattentäta säten och radioapparater hålla din Suzuki Samurai säten torra och radio fungerar om du få regnade på med din topp off. Ändra ett fordon för överlägsen off-road prestanda är en aldrig sinande projektet, som förskott fortsätter att göras i form av utrustning och tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91900.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.