Hur man Välj en färg Auto Paint

När du handlar för en ny bil, en av de mest angelägna beslut som du måste göra är om bilen färg. Enligt DuPont Automotive Systems cirka 27 procent av potentiella auto kunder inte kommer att köpa om de inte kan få den färg de vill. Den färg som du i slutändan väljer för din bil säger mycket om din personlighet och är även beroende på dina personliga behov och önskemål. Instruktioner
1

Settle på märke och modell som du vill köpa innan plocka en bil färg. Det finns ingen universell bok av färger för alla bilar - biltillverkare erbjuder olika färgval över produktlinjer. Begär försäljningen boken från biltillverkaren så att du kan ha en tryckt visuellt av de tillgängliga färgerna, som är mer exakt än online-färger.
2

Undersök din personlighetstyp att komma upp med en färg för din ny bil. Färger klassificeras som varm, kall och neutral. Varma färger, som rött och gult, är djärva, spännande och full av energi. Coola färger, såsom blått och grönt, är lugn, laid-back, och reserverade. Om du inte vill att din bil att uttrycka din personlighet, bara gå med en neutral färg (såsom silver eller svart) - speciellt om bilen är mer för nytta än nöje
3 <. p> Tänk på de tider på dagen som du kör när beslut fattas om en bil färg. Till exempel, om du arbetar ett nattskift, är det bäst att ha en ljus bil för att göra dig mer synlig i mörkret.
4

Fundera på om du kommer att kunna hantera den uppmärksamhet som vissa bil färgerna kommer att dra. Enligt Walter Meyer, en San Diego trafiken lärare, kunde flashiga färger som rött orsaka en drivrutin för att fånga oönskad uppmärksamhet av polis och öka förekomsten av trafiken stannar.
5

Välj en bil färg som hjälper dig att smälta in i mängden (neutral färg) om du inte vill sticka ut under körning. Silver, svart, vitt och olika nyanser av grått är de mest populära färger för bilar på vägen, enligt en undersökning från DuPont.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91704.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.