Hur man använder House of Kolor Kandy Paint

The House of Kolor raden av billacker är populärt med människor som anpassar sin bilens färg jobb. Den Kandy linje i HOK färgsystem är känd för sin ovanligt höga ultraviolett ljus skydd och den höga kompetensnivå som krävs för att använda den. Kandy färger förlåter inte misstag, och är avsedda för professionellt bruk. Det finns tre huvudtyper av HOK Kandy färger: Urethane Kandy måla, KBC Kandies och KK Kandies. Storbritannien är den ursprungliga versionen av Kandies. Saker du behöver
Reducer
måla pistol
lackboxen
Respirator
Skyddskläder
Visa fler instruktioner
1

Förbered din bil Enligt House of Kolor riktlinjer för att maximera effekten av din lack. Var noga med att områden sand besvär och grundmålade ytor, och fylla och sand höga och låga punkter. Rengör grundligt med en rekommenderad avfettningsmedel för att avlägsna fett, vax och tjära, och inte röra bilen med händerna före målning för att inte överföra hudfett.
2

Tunn och aktivera måla grundfärg som riktat för din ansökan. Använd en del reducering till två delar färg till tunt och blanda väl. Detta gör att färgen ska härda och motverkar sprickbildning.
3

Sila färgen i färgen pistolen.
4

Välj spetsen och trycket efter pistolens tillverkarens anvisningar och den effekt du vill uppnå.
5

Håll pistolen 6 inches från ytan och spraya med 75 procents överlappning. För ett slätt utseende, gå pistolen för långa områden.
6

Applicera 03:57 strykningar Kandy Kolor. Låt den blinka torka mellan skikten, vilket är precis tillräckligt torktid att inte sträng.
7

Låt 15 till 60 minuters torktid för baslack innan den klara. Den klara beläggningen måste användas för att försegla och skydda basen pälsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91930.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.