Hur man byter Vinyl Film i Windows

Används för både reklam och dekoration, klänger vinyl är benägna att blekna och missfärga från deras ständiga exponering. De bör regelbundet bytas. Lite tålamod och kunskap kan bidra till att undanröja den gamla klänga och förbereda området för den nya. Huruvida vinylfilmen är lossna eller dra bort, är rengöring nödvändig. Saker du behöver
Scraper
Vatten
Soap foto kort
Glasrengöringsmedel
Vinäger
Cloth
Pappershandduk
Tidning
Show Fler Instruktioner
1

Börja med att ta bort den gamla vinyl filmen genom att dra eller peeling. Om peeling, arbeta på ett hörn med din fingernagel för att lyfta ett litet område och sakta men bestämt dra tillbaka vinyl. Om vinyl har en självhäftande baksida, kan du behöva dra mycket stadigt eller använda en plast skrapa (som det använder för att ta bort is från bilens vindrutor) för att hjälpa till att driva bort det vinyl. Mjuka upp vinyl med varmt vatten och en trasa för att underlätta eliminering.
2

Avlägsna allt kvarvarande lim eller uppbackning från fönstret genom att torka av området ner med varmt tvålvatten. Du gjorde behöva använda plastskrapan igen. Om skrapkant är alltför trubbigt, prova att använda en gammal kreditkort för att skrapa bort eventuell kvarvarande lim eller uppbackning.
3

Rengör området noggrant med fönsterputs och en ren och torr bomullstrasa. Du kan använda en inhemsk fönsterputs eller en blandning av ättika och vatten i en sprayflaska. Om duken lämnar ludd bakom, upprepa processen med fönsterputs och en pappershandduk eller ark av tidningen. Låt glaset lätt fuktad, eftersom detta kommer att underlätta tillämpningen av en ny klänga.
4

Peel stöd av den nya vinyl filmen. Beroende på formen och storleken på vinylfilmen, kanske du vill dra alla av stommen off eller bara ett hörn att komma igång. Om bara ett hörn, fortsätta att ta bort det vinyl som du arbetar på utjämning området som redan tillämpas.
5

Jämna vinyl och tvinga alla luftbubblor ut genom att trycka från centrum av vinyl ut till kanterna med fingret eller den platta kanten av en plast skrapa.
6

Spray fönsterputsmedel på vinyl och det omgivande glaset och ta bort eventuella fingeravtryck eller fläckar. Låt hela området torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91727.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.