Hur man gör Race Bokstäver Car Vinyl

vinyldekaler är ett enkelt sätt att fästa en skylt till en racerbil. Använda anpassade vinyl bokstäver på professionella och amatörer racebilar ger människor ett sätt att hålla koll på sin favorit racerbil. Vinyl bokstäver ger en racerbil en egen look utan att det höga priset på en ny lack, och använda vinyl bokstäver på alla sidor av tävlingsbilen tillåter åskådarna att se bilen från någon plats på läktaren. Racerbilar gjordes för att se bra ut, gå fort, och vinna, racerbil vinyl bokstäver är ett enkelt sätt att annonsera för fans och sponsorer som du är här för att vinna. Saker du behöver
Computer Zazzle.se Logga butiken Design adress
(vektor fil) katalog vinyl cutter
Vinyl
Visa fler instruktioner
1

Skapa ditt nya bokstäver med hjälp av en datorstödd design verktyg, eller skanna en bild av ett motiv i en dator och spara som en vektor fil på din dator. Utforma anpassade bokstäver innebär att använda ett ritverktyg som Microsoft Paint eller Adobe Illustrator för att utveckla en ny design.
2

Spara din nya design eller skannade bilden som en vektor fil. Professionell skärplottrar och beslutsfattare tecken kräver att alla nya designen att sparas på detta sätt så att datoriserade skärplottrar kan använda bilden för att klippa en ny vinyl dekal eller bokstäver. Denna typ av digital fil kan sedan läsas av en vinyl skärmaskin att exakt replikera design i ett stycke vinyl. Skär designen i ett stycke lager vinyl med din
3

eget datoriserade vinyl cutter eller ta designen filen till en professionell vinyl cutter. Göra projekteringen själv och sedan ta den till en professionell vinyl cutter kommer att spara kostnaden för att ha en professionell design det för dig. Kostnaden för design kan kosta så mycket som $ 100 i timmen när det görs professionellt. Att lära sig att göra race bokstäver bil vinyl kommer att minska den totala kostnaden för racerbil vinyl bokstäver med så mycket som 80 procent.
4

Initiera programmet vinyl styckning och slå på vinyl cutter. Välj färg på vinyl bokstäver du vill ha och placera färgade lappar av vinyl i inmatningsfacket av vinyl skärmaskin. Öppna designens vektor fil och placera den i utskriftskön. Hit print och vinyl skärmaskin kommer att skicka skärmaskinen instruktioner att klippa beståndet bit vinyl i designen du skapat.
5

Titta på vinyl skärmaskin som det börjar att skära ut motivet i vinylen. Var noga med att beståndet bit vinyl inte kommer i kläm eller förstört under utskrift. Den vinyl cutter använder en exakt skärverktyg för att spåra konturerna av vektor fil design för att återskapa designen i ett stycke vinyl som kan senare bifogas racerbil. Att lära sig att göra race bokstäver bil vinyl är verkligen, verkligen lätt och det mesta av arbetet kommer från att skapa eller hitta en design för att göra. Efter vinyl cutter "skriver" den nya designen i vinyl kommer vinyl bokstäver vara redo att ansluta till din racerbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91669.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.