Hur du ändrar Fälgar på en bil

Fälgar bidra till att förbättra den övergripande utseendet på ditt fordon. Rätt uppsättning fälgar kan ställa din bil bortsett från alla andra fordon på vägen. Du kan betala en fälg eller däck butik för att installera din nya fälgar, eller du kan spara pengar genom att utföra din egen installation. Fälgar vanligtvis kommer i storlekarna 15, 16, 17, 18 eller 20. För att bestämma den fälgdiameter som är kompatibel med din däck, hittar nummerserie på däcksidan. De första två-siffriga numret som finns på däcksidan är fälgdiameter av däcket. Saker du behöver
Jack
rörtång
platt skruvmejsel
däckavtagare eller bända bar
Luftmatning (att fylla däcket med luft)
Visa fler instruktioner
1

Lyft hjulet från marken genom att placera en domkraft under bilen nära däcket. Tvinga arm jack upp och ner tills däcket lyfts från marken.
2

Avlägsna muttrarna från kanten med en rörtång. Dra sedan däcket och fälgen från navet.
3

tömma däcket. För att tömma, tryck tryck ner nålen i ventilskaftet. Ventilskaftet skjuter ut från däcket och är där du ansluter med en luftslang för att tillföra luft till däcket. Ta bort stjälken locket och tryck ner den lilla metal stammen inne. Du kommer att höra luft släpps från däcket.
4

Wedge en platt skruvmejsel på olika platser mellan däcket och fälgen för att bryta förseglingen mellan dem.
5

Slip däcket spaken eller bända bar mellan fälgen och däcket och spaken utåt för att separera fälgen från däcket. Du kan behöva att glida in flera platser runt omkretsen mellan fälgen och däcket till fullo separera de två. Du kan också be någon att stå på toppen av hjulet och använda fälgen som hävstång för att bända däcket från omkring det.
6

Dra gamla fälgen från däcket.
7

Placera lufttomt däck runt den nya fälgen.
8

Fyll däcket med tillräckligt med luft för att säkra fälgen inuti däcket omkrets. Det bör inte finnas något mellanrum mellan det inre däcket och fälgen. Upprepa denna process för att ändra andra fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91987.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.