Hur man stämmer med Stötar

En av de enklaste saker du kan göra för att trimma din fjädring för mjukast möjliga rida och hantering är att installera stötar eller stöttor som erbjuder de egenskaper du letar efter. Till exempel, om du kör en sportbil, är den nödvändiga chock profilen väldigt annorlunda än en familjebil. Stötdämpare för lyxbilar är konstruerade med en mjuk gång i åtanke. Vissa störningar erbjuder det bästa av två världar och kan justeras med ett streck-monterade brytare. Instruktioner
1

Installera chocker för en mjuk gång. Grundläggande chocker har interna dämpande ventiler som snabbt svarar på gropar eller gupp i vägen. De är billiga och allmänt tillgängliga på de flesta delar butiker. Denna design är chocken av valet för de flesta familjebilar.
2

Välj och installera sport och stötar prestanda för snappier hantering. De interna ventiler inne i chock är mindre känsliga och denna modifikation hjälper till att hålla däcken på vägen längre innan de studsar upp och ner. Attraktionen är betydligt grövre. Dessa störningar är dyrare och görs av företag som specialiserat sig på högpresterande chocker, såsom Koni.
3

Installera specialitet chocker som använder magnetisk dämpning för en on-demand avstämbara suspension. Dessa chocker är dyra och svåra att installera. Ytterligare ledningar och omkoppling krävs. Andra alternativ finns, emellertid, liksom gas-laddade chocker. Gas-laddade chocker ökar den förväntade livslängden för de stötar genom att avleda värme snabbare än vanliga oljefyllda chocker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92170.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.