Så monterar LED-lampor

LED-lampor lägga till en distinkt stil på ett fordon. Medan de ogillas av polis och andra myndigheter, de är en gynnad typ av detalj bland bilentusiaster. Montering LED-lampor kräver kunskap om ett fordon är under-arbetet. Men efter att du köper en ljus kit, kan du göra jobbet själv. Saker du behöver
LED ljus Kit
Borrmaskin med bits och skruv pistol tillbehör och /skruvmejslar
Körnare
Elektrisk tråd strippor
lödning pistol och lödning
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort batteriet. Leta ett område för rörplacering, bort från alla avgassystem, bränsleledningar, rörliga delar, extrema områden värme eller platser där en domkraft kan användas eller ett reservdäck nås.
2

höja fordonet på en hiss eller domkraft. Testa passande för dina LED-lysrör på antagna platser där du kommer att montera dem. Se till att du följer anvisningarna på LED-kit. Montera rören där de är centrerade mellan fordonets längd. Du kan inte placera rören där de är synliga eftersom detta är ett brott mot lagen.
3

Installera små metall eller plast fästen som medföljde satsen på de LED-lysrör. Använd sedan slangen för att markera de platser du kommer att borra hål för fästena.
4

Borra hål i metalldelar. Applicera silikon sealer till hålen innan skruvarna. Placera skruvarna i konsolerna först. Håll konsolen på plats, sätt in skruvarna i hålen och dra åt dem. Kontrollera att sidoröret trådarna inför bilens front. Detta kommer att säkerställa att de är nära distributionen blocket.
5

Dra åt skruvarna tillräckligt för att hålla konsolen på plats med en borr eller skruvmejsel. Du kommer att vilja gå tillbaka när installationen är nästan klar att dra åt dem igen. Fortsätt med att installera de övriga rören på samma sätt.
6

Hitta en plan yta i motorrummet för att placera distributionen blocket. Installera det ett område som är högt upp, där det inte kommer att bli blöt. Anslut varje av rören till utgångarna på fördelningsblocket toppen. Höj adaptrar med en skruvmejsel och inte genom att dra dem.
7

Hitta ett område på insidan av bilen för att montera den digitala kontrollpanelen. Det bör vara i ett lättillgängligt område att arbeta knappar och funktioner.
8

Skjut bandet kabeln från den digitala kontrollpanelen genom brandväggen hålet och anslut den till ingången på sidan av distributionen blockera. Skydda hålet för ledningarna med silikon tätningsmedel eller gummigenomföringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91980.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.