Hur säkra Jeep Soft Top Windows

Ta fönstren i din jeep är ofta det bästa sättet att öka luftflödet utan att köra luftkonditioneringen. särskilt eftersom många Jeep fönster manövreras med dragkedjor istället för traditionella roll-up och ner fönster. Ta bort din Jeep windows något problem helt egen, dock. Jeep fönster är tillverkade av en ganska känslig vinyl som kan repas ganska lätt, så felaktig lagring av fönstren kan skada dem. Du kommer att behöva ta reda på hur säkert att lagra fönstren utan att skada dem. Den goda nyheten är att du säkert kan förvara fönstren både i jeepen och ut ur den utan att skada dem. Saker du behöver
Felt (cirka två meter per fönster) katalog Needle
tråd maskin
Sömnad (tillval) katalog Måttband
Scissors
Velcro (tillval)
String eller menyfliksområdet
Visa fler instruktioner Tjäna Window Bags
1

örngott-typ säckar ur filten för att lagra dina Jeep fönster i när de inte används . Kände förhindrar fönstren repas och tvättas enkelt om det råkar bli grynig rida runt med den övre off. Genom att ta bort din jeep Windows Review

Start. När du har dem, lägga filt ute på en stor platt utrymme och ställ dina fönster på ena sidan av det. Ställ fönstren ungefär sex inches från kanten på tyget och åtta till 12 inches isär. Om du har halva dörrar med metall inramade vinyl fönster, ställa dem på filten så att metall stift är vända bort från tyget och mot öppningen.
2

Vik tyget på mitten över fönster, som täcker dem helt. Se till att varje fönster har tillräckligt med plats runt det, sedan klippa tyget separera windows direkt ner i mitten så att varje fönster är helt omgiven av en rektangulär ficka av filt. Ta bort fönstren från filten.
3

Ta din nål och tråd eller symaskin, och sy upp de två längre sidorna av filt. Du borde ha skapat ett fönster-sized filt örngott. Du kan också placera kardborrelås på den öppna änden för att hålla fönstren från oavsiktligt glider ut, även om de inte skulle vara alltför mobil. Addera Säkra Jeep Windows
4

Place Jeep fönstren i sina förvaringspåsar för att undvika repor och skador från gnugga.
5

Rulla tillbaka windows (eller icke-metall inramade windows) i en lång, rulla form. Knytband runt valsade fönstren för att hålla ihop dem och hålla dem från upprullning.
6

Placera metall inramade windows i ryggen luckan. Det är enklast att glida dem när dörren är redan stängd, men innan toppen är helt nere. De kommer att sticka upp förbi på aldrig så lite när det är ner, så se bara till att de går på insidan av toppen mot baksätet när du sänker toppen.
7

Ta rullade fönster och skjut ner dem i den bakre luckan bredvid metallen inramade fönstren. De valsade fönstren ska gå på sidan bort från sätet och vänd luckan dörren, eftersom de kan böjas och andra inte. Sänk toppen och njuta av din Jeep, att veta dina fönster är säkra och kommer inte att skadas vid ridning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91881.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.