Hur du anpassar insidan av din bil

Anpassa bilens interiör är inte bara ett perfekt sätt att göra din bil mer bekväm och tillmötesgående, men det är också ett bra sätt att göra det ser mer ovanligt. Detta är också ett projekt som kan göras i steg, eftersom du kan börja med något så enkelt som en ratt eller växelspaksknopp och sedan gå vidare till större frågor som att byta sätena eller sätta i en anpassad headliner. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion (för sätet och trim borttagning) katalog Skruvmejslar (platt huvud och Phillips) katalog Carpet självhäftande (om du installerar nya mattor)
Visa fler instruktioner

1

Installera en eftermarknad växelspaksknopp. En av de vanligaste ändringarna görs till en bils interiör är installationen av någon typ av växelspaksknopp, oavsett om det är en aluminium knopp eller en ljusare gjord av kolfiber. Dessa finns tillgängliga på bildelar butiker eller online.
2

Installera en mindre, sportigare ratt. En eftermarknaden ratten är ett bra komplement till alla bilens interiör. Det finns många olika företag som Grant och Sparco som gör ett stort antal hjul och kit adapter för de flesta fordon. Rattar vanligtvis tas bort med ett enda centrum bult, så installationen är relativt enkel.
3

Täck golvet med anpassade golvmattor eller anpassade mattor. Golvmattor finns i en mängd olika stilar och färger och kommer iväg inredningen snyggt. Du kan också byta ut mattan med anpassade färgade matta eller ens färga din befintliga mattor för en ny look.
4

Byt lager säten med sportigare skålade säten gjorda av läder eller Alcantara (faux mocka). En uppsättning Sparco eller Recaro sportstolar är en av de mest märkbara förändringarna du kan göra till en interiör. Du kan använda antingen fasta skålade säten eller justerbara säten som är mer bekväm för vardaglig körning på gatan. Aftermarket sits installationen kräver vanligtvis användning av adaptrar, som är tillgängliga för de flesta fordon. Detta är också ett bra tillfälle att uppgradera inredningen med racing selar i stället för banden lager säkerhetsbälten. Dessa inte bara ser cool, men lägga säkerheten till interiören.
5

Uppgradera mätarna med race-inspirerade eftermarknaden mätare från ett företag som Autometer. Om din bil är turboladdad, kan du börja med att lägga en boost mätare som läser det tryck som produceras av turbo. Varje bil, men kan dra nytta av tillägg av svalare ser mätare. Det finns mätare som läser allt från motorns varvtal till temperaturen i dina avgaser.
6

Byt beståndet trim med kylare-ser eftermarknaden trimsatser, som kommer att ersätta vanligt utseende plast eller vinyl trim i bilen. Det finns en mängd olika trim stilar och material att välja mellan, bland annat kolfiber, aluminium och rostfritt stål. Beroende på vilken typ av trim kit som du använder, kan den ersätta den befintliga trim eller helt enkelt limmas över trim.
7

Installera en anpassad headliner. De flesta fabriken headliners är tillverkade av material som inte är det lyxigt, så att sätta i en Alcantara (faux mocka) eller läder headliner kommer att göra en dramatisk skillnad. Tänk på att om många fordon installation av en headliner förutsätter att fönstren och inredning tas bort, så detta är ett jobb bäst hanteras av en professionell butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91741.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.