Hur du skapa dina egna Cars

Den hobby att anpassa bilar har funnits sedan tillkomsten av själva bilen, och idag är det mer populärt än någonsin. Oavsett om det är en amerikansk hot rod eller muskelbil, en japansk sport kompakt eller en europeisk exotisk bil, modifiera och anpassa är en enorm industri, med tusentals företag som gör delar och tillbehör. Allt som krävs för att anpassa en bil är lite fantasi och pengar för att göra det till verklighet. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
specialiserade fordonsindustrin verktyg
Visa mer Instruktioner
1

Ändra utsidan . Detta är en av de första aspekter att många människor som är i skräddarsy tackling på ett fordon. Exteriören är den mest märkbara aspekten av bilen trots allt. Här, en subtil kropp kit och vissa eftermarknaden lampor är en bra strategi. När det kommer till kroppen kit, mindre är oftast mer om man vill hålla det smakfullt. Installera ett kit och med de målade delarna är bäst till en professionell butik om du inte har utrymme, utrustning och kompetens att göra jobbet ordentligt. Rökt, klara eller mörkare yttre linser är en populär uppgradering för moderna bilar som BMW och japanska bilar.
2

Byt lager hjulen. En annan viktig komponent i varje anpassad bil är rätt uppsättning av hjul och däck. Generellt sett arbetar bredare och större diameter hjul väl på egna bilar, samt hjul som har en mer aggressiv offset. Rätt uppsättning hjul och rätt markfrigången är det som ger en bil med perfekt hållning. För närvarande är trenden en låg markfrigång och super breda hjul.
3

Ändra och sänka fjädringen. Ingenting skriker anpassad som en grund skrapning ride höjd. Montera sänkningssats och stötar prestanda, eller går alla ut och installera en uppsättning coilover chocker. Coilovers är perfekt för anpassade bilar, sedan våren och chock är en integrerad enhet som är höj-och sänkbar, så att du kan ringa på den perfekta ser markfrigången.
4

Bygg motorn för mer effekt. En anpassad bil bör inte bara ser bättre ut, men det borde prestera bättre också. En av de mest populära metoderna för att anpassa bilens motor och effektuttag är turboladdning eller överladdning, kan båda leda till massiva hästkrafter vinster. Du kan också lägga till prestanda delar som ett fritt flöde avgaser, kall-luft intag och en omprogrammeras motor dator. Motorrummet bör anpassas också. Delar kan vara kromat eller polerat eller ens målas för att matcha utsidan.
5

Uppgradera interiören. Detta är ett annat måste för en anpassad bil. Håll det enkelt med en uppsättning av racing eller sport säten, en annan ratt och växelspaksknopp. Eller du kan få mer extrema och byta dörr paneler, mattor och innertaket. Faux mocka är populärt och ger en lyxig, high-end känsla när den används för att klä headliner, dörrpaneler och till och med streck. Spetsa de inre förändringar med några eftermarknaden mätare, särskilt om du bygger en egen, högpresterande bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91768.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.