Hur du anpassar en 2006 PT Cruiser

Du kan köpa en mängd olika auto grafik dekaler att anpassa din 2006 PT Cruiser. Några av de vanligaste dekaler som människor använder för att anpassa sina Cruisers är lågor och pinstriping. Dekalerna ger bilen en klassisk bil look. Med flera färgvariationer och mönster att välja mellan, kan du anpassa din PT Cruiser med gratis färger för att göra det iögonfallande och passar din personliga stil. Saker du behöver
Sprayflaska med vatten och mild tvål
Sugskrapa
luddfri trasa alkohol
Isopropy (tvättsprit) katalog slagtork
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Torka det område där du vill använda en dekal med en ren, luddfri trasa och alkohol. Detta tar bort all olja eller vax rester som kunde hålla dekalen fastnar ordentligt på plats.
2

Spraya området med tvål och vatten blandning. Dra av vax papper från botten av dekalen och spraya den självhäftande sidan med tvålvatten. Den såpvatten gör att du kan skjuta dekalen och du justerar den på plats. Addera 3

Placera dekalen på önskat område av din Cruiser. Justera dekalen runt försiktigt genom att skjuta det på plats. Vara noga med att inte slita det.
4

Använd skrapan för att jämna ut luftbubblor och överflödig vätska instängda under dekalen. Börja från mitten av dekalen arbeta din väg ut. Gör detta tills alla bubblorna försvinner.
5

Torka dekal med fön på den lägsta inställningen tills helt torrt. Skala bort det översta lagret av vax papper från dekalen. Släck dekalen med tvålvatten en gång. Använd skrapan en sista gång för att se till att det inte finns några fler kvar bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91912.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.