Hur du anpassar en Toyota Avalon

Toyota lanserades först i mitten av 1990-talet, och det är fortfarande tillverkas idag. Det är en fullstor sedanmodell och en solid performer med V6-motor, enligt Edmunds, en fordonsfakta hemsida. Den nuvarande modellen för Avalon 2011 har omarbetats helt och har en elegant design samt många mekaniska förbättringar. Om du funderar på att köpa den nya modellen, kan du gå till Toyotas hemsida och anpassa bilen för att lägga till och ta bort data. När du har anpassat, kan du beställa den här bilen ska utformas för dig. Instruktioner
1

Gå till Toyotas webbplats (se Resurser) och klicka på "Bygg din Toyota." Du blir då tillfrågad av webbplatsen för att ange ditt postnummer. Välj "Avalon" från sidan som öppnas och klicka
2

"Bygg din Avalon."
3

Klicka på "Steg 1: Trim." Välj om du vill ha manuell eller automatisk 6-växlad växellåda. Ange även motorns storlek, till exempel, 3,5-liters V6.
4

Klicka på "Nästa" och välj de alternativ du vill ha för din Avalon. Du kan lägga till alternativ som röstaktiverad pekskärm DVD-navigationssystem. Varje option kommer att lägga till den totala kostnaden för fordonet.
5

Välj en exteriör och interiör färgsättning för din bil, och klicka på "Next."
6

Lägg yttre tillbehör som färg skyddsfilm, lås hjul och bakre stötfångaren applikationen.
7

Lägg invändiga tillbehör som första hjälpen-kit, katastrofbistånd kit, matta golvmattor eller avlägsna startmotor. Varje objekt pris kommer att anges.
8

Lägg prestanda tillbehör som luftfilter, oljefilter och olja mössa. Klicka sedan på "Next." Nu kommer "Sammanfattning" sida öppnas. Denna sida kommer att innehålla alla detaljer om trim, tillval och tillbehör du har lagt till Avalon.
9

Klicka på "Begär en offert," "Anpassad broschyr," eller "ansöka om kredit" för respektive funktioner. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92009.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.