Hur man installerar Strobe Lights i Strålkastare

Strobe lampor producera regelbundna ljusblixtar och används oftast i brottsbekämpningen och utryckningsfordon. Installera strobe lampor i strålkastarna är inte särskilt svårt. Det kräver några verktyg som du kan köpa hos din järnhandel. Detta kräver dock projektet en hög nivå av förståelse av bilelektronik. Om du är oerfaren med elektroniska ledningar bil kretsar, av säkerhetsskäl och välbefinnande din bil, är det förmodligen bättre att lämna ha en professionell göra installationen. Saker du behöver
Socket Hole skiftnyckel
såg
Strobe ljus
Thermal skiva
3-ledare strömkabel
3-socket kopplingshuset
3-pol
eltejp
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilbatteri.
2

Markera den plats där du vill att installera dina strobe lampor. Du måste installera strobe lampor på eller under den horisontella centrumlinjen på din reflektor. Dessutom måste du lämna minst 1 centimeter av utrymmet mellan blixtljus och objektivet, och du måste inte installera blixtljus ovanför installerats av tillverkaren ljus.
3

bort reflektorn montering från dina strålkastare. Använd hylsnyckel för att ta bort fästbultarna och lyft sedan reflektoranordningen från fästet.
4

Använd en hålsåg för att skära en 1-tums hål i strålkastarhuset.

5

Fäst termiska skivan som följde med din strobe lampor till strobe lampor. Gör detta genom att rikta in skivhålen med lampan öron och snäppa dem på plats.
6

Sätt i skivan /blixtljus montering i hålet i strålkastarhuset. Använd hårdvaran som tillhandahålls av tillverkaren för att säkra strobe lampor till din strålkastarhuset.
7

Anslut aggregatet strobe ljus till 3-socket kopplingshuset. Anslut den 3-socket kopplingshuset till en 3-ledare strömkabel, med röd, svart, och vita trådar motsvarande negativ, positiv och jord laddning resp. Sätt den röda tråden i det första uttaget av 3-socket kontakt, märkt "1", den svarta kabeln i den andra sockeln, märkt "2", och den vita kabeln i den tredje uttaget märkt "3." Du kommer också att märka "skärmtråd" på varje sida av din 3-ledare strömkabel. Den skärmtråd förhindrar elektromagnetisk interferens (störningar från radio eller kommunikation källor). Använd avbitare för att klippa skölden tråd, så att den ligger an mot kabeln jackan.
8

Anslut 3-ledare strömkabeln till 3-pin strömkontakt bostäder som går till bilbatteriet. Anslut den röda stiftet i första anslutning av 3-pin strömkontakt bostäder, den svarta pinnen i andra sammanhang, och den vita pinnen i tredje anslutningen. Om du är i ett område där radiostörningar är ett problem då du kommer att behöva marken till chassit skölden tråd placerad på sidan av kabeln intill strömmen bostäder. Du kan fästa den på chassit med eltejp.
9

Anslut strömkabeln bostäder till terminalerna för ditt bilbatteri.
10

Byt reflektorn täcker över din strobe lampor. Du är nu redo att använda din strobe lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92174.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.