Hur Body Lift en Chevy S-10 Blazer

Installera en kropp hiss på en Chevrolet S-10 Blazer gör det möjligt för dig att köra något större däck för off roading än vad som vore möjligt med ett fordon vars kropp inte har varit något lyft. Kit finns billigt som snabbt kan lyfta kroppen av din Blazer, och som kan installeras i så lite som en enda kväll. Med några handverktyg och en domkraft, kan du vara redo att montera dessa nya däck på på bara några timmar. Saker du behöver
Automotive jack
1/2-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen på din Chevy S-10 Blazer efter parkering den på en ren, plan yta.
2

Leta kroppen montering bultar placerade i ytterkanten av ramen under lastbilen. Använd hylsnyckel för att ta bort dessa bultar från kroppen och ram av trucken. Kroppen lift kit innehåller nya förlängda bultar, så du behöver inte behålla de gamla bultarna.
3

Använd domkraft för att försiktigt höja kroppen av lastbilen utanför ramens ena sidan av trucken i taget. När det finns tillräckligt med utrymme för att infoga polyuretan bussning mellan ramen och kroppen, så.
4

Sprinten för varje bussning som du arbetar dig runt lastbilen, dra åt skruven endast som hårt du kan för hand, inte med nyckeln.
5

Ta bort den främre och bakre stötfångaren från lastbilen. På den främre ramen horn, installera nya stötfångare konsoler medföljer kroppen lift kit, sedan tillbaka stötfångaren på plats på de nya konsolerna. På baksidan av lastbilen, stötfångaren parentes är justerbara. Helt enkelt flytta dem till högre position och sedan dra fast stötfångaren.
6

Dra åt alla bultar du installerat genom polyuretan bussningar i botten av lastbilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92195.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.