Konvertera en 240SX LS1

För den genomsnittliga entusiasten, är kostnaden den primära oro när du konverterar en 240SX LS1 för gatan eller banracing. En praktisk budget är nödvändigt för att uppnå ditt mål att på bästa möjliga utan att beskatta plånbok. Grundläggande omvandlingar inkluderar styvare stötdämpare, racing koppling och motormodifieringar prestanda. De som har mekanisk aptitude kan spara kostnader för professionella mekaniker och utrusta bilen med racing komponenter tillgängliga på hastighet butiker eller även online-240SX LS1 racing tillbehör webbplatser. De verktyg och utrustning som behövs beror på den speciella konvertering. Saker du behöver
Jack står
domkraft
metriska verktyg
Coil-over chocker
växellådslyft
Gear avdragare
Racing koppling och kasta ut lagret
Racing headers
Svetsning växel
Svetsutrustning
Racing prestanda modul
Blow-off ventil kit
Visa fler instruktioner
Suspension
1

Elevate bilen på pallbockar. Dra av hjul och däck och iscensätta dem i närheten.
2

Lyft de yttre ändar av fram-och bakaxlarna en åt gången med en domkraft för att komprimera motsvarande stötdämpare.

Billiga 3

Ta beståndet stötar och installera coil-over racing stötar vid varje stöt mount. Den förkortade beskjuter fallet för coil-over stil styvar attraktionen och förbättrar hanteringen i gatan och banracing.
4

Ta beståndet stötar och installera super-dämpare justerbara stötdämpare vid varje stöt mount. Som med coil-over chocker, stelnar det förkortade beskjuter fallet för super-spjället stil attraktionen och förbättrar hanteringen av gatan och banracing. Addera Koppling
5

Koppla ur skiftande kopplingen och kopplings-länkarm från transmissionen. Placera en växellådsdomkraft under överföringen, och höja det bara tillräckligt för att säkert skruva isär transmissionen från motorn. Sänk domkraften och flytta transmissionen från motorn för att komma åt kopplingen.
6

Ta beståndet kopplingen och tryckplatta, och spara bultarna. Ta bort lager kasta ut lagret med en växel avdragare.
7

Installera en racing koppling och kasta ut lagret. Flytta transmissionen på motorn och dra åt skruvarna med en momentnyckel. Återanslut shifter och kopplingar koppling.
Motor
8

Koppla loss batterikablarna från batteriet. Ta bort modulen lager prestanda.
9

Installera en racing prestanda modul för förbättrad bränsle /luft-förhållande och timing kurvan, liksom ökad hästkrafter.
10

Ta beståndet blow-off ventilen vid bränsleinsprutning. Installera en 240SX blow-off ventil kit för förbättrad bränsletillförsel och gasrespons när du avslutar hörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91612.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.