Hur man gör klistermärken för en Racecar

Racecar klistermärken som är utformade väl kan ställa din racerbil bortsett från alla andra bilar på loppet. Även om det är trevligt att ha den snabbaste racerbil och den vinnande racerbil, det är också bra att ha den snyggaste racerbil på remsan. Racecar klistermärken kan bestå av ett individuellt nummer och företagets logotyp klistermärken sponsor till en full body racerbil wrap. Många gånger en kombination av både en egen racerbil wrap med egna racerbil klistermärken för annonsörer ger bäst resultat. Saker du behöver
Racecar
Sketchpad
Digitalkamera
Digital redigeringsprogram
Visa fler instruktioner
1

Välj de delar av racerbil som kommer att täckas in klistermärken eller racerbil wrap. Det finns wrap kit, full wraps och semi wraps att överväga. Bestäm hur mycket av den bil du vill ha inslagna eller stickered.
2

Fotografera din racerbil att planera klistermärken för det. Ta en bild på sidan av racerbil med kameralinsen ca 2,5 meter från marken - en rak, ensidig skott. Upprepa för den andra sidan och baksidan och framsidan av racerbil.
3

Rita racerbil kroppen utsikten från bilderna i en sketch pad om du är grafiskt benägen, eller skanna bilder till en digital redigering program.
4

Experimentera med olika färger, mönster, mönster och placeringar för annonsörernas logotyper med antingen racerbil skiss eller racerbil foton i digitala redigeringsprogram.
5

Välj ett företag att producera kundanpassade racerbil klistermärken eller racerbil wrap, eller båda, som kommer att behövas för att slutföra utseende för racerbil att göra den redo för tävlingarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91800.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.