Hur man gör anpassade fälgar Online

Att veta hur du designa din egen fälgar på nätet kommer att spara pengar och en massa krångel. Du kommer inte att behöva betala orimliga avgifter för en mekaniker att fästa dem på bilen, eftersom du kan göra det själv. Du behöver inte oroa dig för en silkeslen säljare övertyga dig att spendera mer på saker som du egentligen inte behöver. Bäst av allt, du får den kompletta kreativa frihet du alltid velat ha när det gäller att bygga din anpassade fälgar. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Kreditkort
Visa fler instruktioner
Gör ditt Fälgar
1

Få nätet. Att bygga anpassade fälgar på nätet, måste du slå på datorn och få ansluten till Internet.
2

Chef till din favorit sökmotor. Skriv in en fras som "Custom Rims Online" eller "Design fälgar Online." Addera 3

Jämför platserna. Online beställnings-rim företag har vilt varierande priser och alternativ, från storlekar på material till tillgängliga mönster. Vissa företag kommer att spraya på någon bild du ger dem. Andra fungerar bara inom vissa parametrar. Hitta det företag som bäst passar dina RIM behöver.
4

Design dina fälgar. På platsen för det företag du har valt att använda för din egen fälgar, följ instruktionerna för att göra din egen fälgar. De flesta sidor börjar med grunderna som antal fälgar och storlek, och gå vidare till det specifika som material och design.
5

Dubbelkolla din beställning. Kontrollera att allt är rätt:. Storleken på fälgar, mängden av fälgar, materialet i fälgar, utformningen av fälgar
6

Köp dina fälgar. Ange ditt kreditkort och personlig information. Webbplatsen kommer att be dig om din adress, din faktureringsadress, ditt telefonnummer och e-postadress. Har dessa saker på plats för att underlätta processen.
7

Inspektera dina fälgar. När dina fälgar anländer, kontrollera att de är vad du beställt. Det kommer att bli mycket svårare att lämna tillbaka dem om de har drabbats av vägen och fick skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91848.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.