Hur du anpassar din bil gratis

Det finns sätt att anpassa din bil gratis. Det hjälper om du känner rätt personer och har några av rätt tillbehör ligger runt ditt hus - eller dina släktingar hus. Instruktioner
1

Se om en lokal butik eller skola är villig att måla din bil gratis för att öva måleri eller mönster. Varje artist måste börja någonstans. För en total lack, kommer konstnären behöver vissa verktyg och utrustning. Men för ränder, detaljer och fri hand design, kanske du kan hitta en artist som just har börjat som kommer att träna på din bil.
2

Du eller någon som är händig med en symaskin kan gör klädslar och överdrag nackstöd. Du behöver bara lite tyg och tråd. Hitta gratis mönster på nätet och använda dem för att göra din egen från bruna papperspåsar livsmedelsbutiker. Om du vill ha initialer eller motiv på din klädsel eller täcker huvudstöd, kalla in en tjänst från en vän som har en brodermaskin.
3

Uppgradera din bilstereo när någon annan uppgraderar sitt- -be vänner eller familjemedlemmar som är att bli av en gammal stereo om du kan få det. Om inte, kolla Freecycle.org och Craigslist.org. När människor uppgraderar de är oftast mer än gärna passera sin gamla stereo till någon som kommer att använda det istället för att bara kasta den.
4

Freecycle och Craiglist också är bra ställen att hitta gratis fälgar och däck . Så är också dina vänner och släktingar garage.
5

Få gratis dekaler från bilen visar, audio butiker och däck och fälg butiker. Vissa märken har mycket häftiga dekaler, klistermärken och bildekaler som de ger bort eftersom de vill att du ska hålla fast dem på din bil eller lastbil för gratis annonsering. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91698.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.