Hur man installerar Strobe Lights i Composite Strålkastare

Strobe lampor, eller enheter som producerar regelbundet ljusblixtar, är ett allt populärare sätt att anpassa bilar. Installation och ledningsdragning stroboskop till sammansatta strålkastare - strålkastarspolare där lökarna kan bytas utan att lossa hela enheten - är inte alltför svårt, kräver endast några delar av utrustning som din blixtljus Tillverkaren bör ge. Om du är oerfaren med ledningar elektriska kretsar, dock garantera din säkerhet genom att konsultera en erfaren professionell innan du börjar projektet. Saker du behöver
Strobe lampor
Hålsåg
Termisk skiva
3-ledare strömkabel
AMP 3-socket ledarhusdelen
AMP 3-pin ledarhusdelen till strömförsörjning

Visa fler instruktioner
1

Stäng av din bil batteriet innan du börjar arbeta.
2

Använd skruvmejsel för att ta bort skruvarna som fäster linserna i din strålkastare . Addera 3

Bestäm var du vill installera din strobe lampor. Tänk på att det strobe ljus kommer att dela en reflektor med strålkastare, bromsljus och signal ljus, och dess installation får inte störa dessa lampor "fungerar. Dessutom måste du installera blixtljus under den horisontella centrumlinjen av reflektorn, lämnar en tum av utrymmet mellan strobe lampor och linsen, och vara säker på att inte installera blixtljus över någon OEM-ljus.

4

Montera termiska skivan på strobe lätt montering genom att rada upp skivhålen med lampan öron.
5

Använd hålet för att såga ett hål, 1 tum i diameter, i reflektorn. Sätt i strobe ljus och termisk lamellaggregatet med en vridande rörelse tills enheten snäpper på plats. Följ tillverkarens instruktioner för att fästa blixtljus på plats, och koppla lamporna till din bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92229.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.