Hur Anpassa Hjul & Fälg

I ursprungliga form, kan vissa hjul ser ganska vanligt, med en monoton färgsättning och en tråkig övergripande utseendet. Om du bygger en egen bil, finns det några sätt att gå om att anpassa hjulen samt att ge hela fordonet en anpassad utseende, inklusive målning, polering och andra metoder. Måla en uppsättning hjul är ett av de enklaste sätten att göra detta på och kan göras hemma med rätt verktyg och förnödenheter. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Färgborttagningsmedel
Plastskrapa
Rags
220, 400 och 600-grit sandpapper
sprit Mineral
Sprayfärg
Maskeringstejp
Wheel stripes
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna för hjulen, höja fordonet med en domkraft och placera den ordentligt på pallbockar i alla fyra hörnen. Ta bort hjulen från bilen.
2

Strip hjulen om de har färg eller klarlack på dem. Applicera färgborttagningsmedel, låta strippan att bubbla upp och sedan torka den gamla färgen bort med en trasa och en plast skrapa.
3

Skölj hjulen med en slang eller högtryckstvätt. Torka dem med en ren, torr trasa. Om du bara måla centrumen, tejp från fälgen med maskeringstejp. Om du målar hela hjulet en färg, är ingen maskering nödvändig om däcken är fortfarande monterade.
4

Scuff hjulen med 220-grit sandpapper och sedan torka dem med sprit så de är helt fri från oljor och rester.
5

Spray primer på de områden som tar emot färg. Applicera 02:58 solida rockar, väntar i 30 minuter eller så mellan rockar.
6

Spraya på den slutliga färgen. Börja med en lätt damning och låt färgen torka i en minut. Applicera 03:57 solida rockar, hålla burken upprätt och spraya fram och tillbaka 8 till 10 inches från hjulet. Låt 30 minuter mellan lagren. Låt färgen torka över natten, så våt sand hjulen med 400-grit och sedan 600-slippapper. Svarta centra med en omålad fälg är en populär look, men du kan också måla centra eller hela hjulet kroppen färg.
7

Lägg ränder på hjulen. När du har målat hjulen om du vill göra dem ännu mer ovanligt snygga, lägg en självhäftande remsa runt läppen i en kontrasterande färg. Detta ser särskilt bra ut på ett hjul som har målat allt svart. Till exempel skulle en röd rand på läppen av ett hjul som har målats halvblank svart resultera i en sportig och ovanligt utseende. Beställer rätt storlek för dina hjul och sedan installera dem på dina hjul. Rengör hjulet med sprit och sedan försiktigt tillämpa ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91752.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.