Hur man målar din bil Frame

Färgen på en bil speglar smak av dess förare. Ibland en äldre modell kan göras för att se ganska ny genom att måla den. Oavsett om du vill täcka upp den gamla färgen eller ta bort repor på bilen, måla en bil kommer att ge den ett nytt utseende. Måla en bil kräver tid och noggrannhet. Om du funderar på att måla din bil, är den mest idealiska tiden att göra det under helgen eller när du har en ledig dag från skolan eller arbetet. Saker du behöver
tvål eller rengöringsmedel
Sponge sälja Grease eller vax Remover Review Sandpapper
Wire
Gamla tidningar eller presenning
Maskeringstejp
Body kitt
färgspruta
Primer
uretanbaserat färg (valfri färg) katalog Klarlack måla
Goggles
Dammask
Visa fler instruktioner
1 < p> Köp färgerna, färg spruta och resterande material i "Du behöver" lista. Billack finns ofta i uppmätta mängder av pints eller gallons, men det är alltid tryggt att köpa mer bara i fallet.
2

Parkera bilen i ett garage eller täckt utrymme för att undvika damm eller smuts att fästa det medan du målar din bil. Detta kommer också att hålla dig säker från eventuella plötsliga väderomslag, såsom regn eller snö, vilket kan hindra ditt målningsarbete.
3

Tvätta bilen noggrant med tvål eller diskmedel blandat med vatten. Det måste finnas någon smuts eller damm på din bil. Tvätta väl alla de områden du kommer att måla. Använd ett fett eller vax remover för att avlägsna alla spår av damm eller fett från bilen för att förbereda den för lack.
4

Använd sandpapper för att avlägsna eventuella ojämna områden på bilen. Din bil måste ha en jämn yta så att färgen applicerar jämnt. Se till att bära skyddsglasögon och andningsskydd för att undvika inandning av fina partiklar av färg när du använder sandpapper.
5

Ta bort eventuell statisk från bilen genom att jorda den. Du kommer att behöva linda en tråd runt en ram av bilen och fäst den andra sidan till en sten. Detta kommer att hålla bilen brusfritt och kommer inte att locka damm till det som du målar bilen.
6

täcka alla områden av bilen som du inte vill ha målad på med tidningar eller presenning. Täck fönstren, vindruta, däck, sidospeglar och alla andra områden. Använd maskeringstejp för att hålla tidningar eller presenning runt hörnen. Se till att inte lämna något område avslöjats som inte ska målas. Likaså att alla områden som behöver måla förbli avtäckt. Använd kroppen kitt för svåra att täcka områden eller plåster. Vänta tills det torkar helt att börja måla.
7

Fyll färg spruta med primer. Spraya bilen jämnt med primer innan du börjar måla den för att förbereda bilen för att ta emot de andra rockar färg.
8

Låt primern torka och använda sandpapper för att ta bort eventuella ojämna områden noggrant innan du börjar måla igen.
9

Rengör färg spruta och fylla den med uretan baserad färg. Spraya här färgen jämnt över ytan av bilen och se till att få alla delar noga. Vänta tills det torkar.
10

Applicera flera lager av färg för att uppnå önskad färg. Låt färgen torka efter varje skikt. Vänta ca 90 minuter för den sista pälsen torka helt.
11

Rengör färg spruta igen och fyll den med klarlack. Applicera två till tre lager av klarlack låta bilen torr efter varje skikt i 15 till 20 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91849.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.