Top Ten polisfordon

Med blinkande lampor, sirener, massor av specialutrustning och kraftfull motor, är det lätt att se överklagandet av polisbilar. Det skadar inte att polisens fordon är ofta några mycket coola bilar. Ända sedan de första dagarna av Al Capone, har polisbilar haft en speciell plats i världen av bilentusiaster. Miami Vice Ferrari Testarossa

Okej, så det är inte en riktig polis bil, och det är förmodligen lite för 80-talet. Men ingenting var svalare på den tiden, och det är fortfarande en super-cool bil. Addera Jaguar XF Police Special (UK)

Specialbyggd av Jaguar för Storbritannien polisen, är det en av en lång rad trimmad polisfordon som kan hittas stryker vägarna i Storbritannien.
Nissan Skyline R34 GT-R (Japan) katalog

Underbar på förrädiska, kurviga bergsvägar, har denna bil tjänat uppgift smeknamnet "Godzilla". Och det är inte ens grön. Addera Lexus IS-Force (UK)

A 416-hästkrafter Warhorse, är denna bil ett djur som stryker omkring i Storbritannien söker människor gör stygga saker. Addera Hummer H2 (USA)

Allt är verkligen större i Texas. Att döma av en County Sheriff användning av en Hummer H2 med topphastighet på över 150 km /h, vet vi åtminstone sina bilar. Addera Porsche 911 Carrera S (Germay)

Den tyska federala Trafikministeriet slagit sig ihop med biltillverkaren Porsche att skapa denna hastighet demon som används för att patrullera landets ökända speed-friendly Autobahn. Speciellt utrustad och trimmad, den kommer med en aerodynamisk bodykit som hjälper till att hålla den på vägen. Addera Ford Mustang (USA)

ponnyer har varit en del av Amerika för en lång tid, och polismyndigheter runt om i USA har använt dem i decennier. Addera Dodge Charger Police Edition (USA)

ha ersatt den ärevördiga Crown Victoria i många avdelningar har Dodge Charger Polisupplaga fått strålande recensioner och är utan tvekan här för att stanna. Det hjälper att det ser ganska coolt. Addera Caparo T1 RRV Police Pursuit Bil (UK)

Inte så mycket en bil som det är ett rymdskepp bojor till gränserna av flygplatsområdet. Denna 200 mph toppfart, ser 575-hästkrafter bilen som det är rakt ut i framtiden. Addera Lamborghini Gallardo LP560-4 (Italien)
p Om du är en italiensk polis, varför inte köra en Lamborghini? Det är frågan den italienska staten Polisen frågade sig själva och, liksom vi, inte kunde komma upp med en bra anledning mot det. En blå färgsättning och ombord på GPS-system som gör det möjligt för polisen att bestämma deras hastighet och hastigheten hos den misstänkte är en fin touch, men när du är i en Lamborghini, vad mer behöver du?


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91740.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.