Hur man kan sänka en 1956 Buick

Drop fjädring kit var en gång känd främst för lastbilar, populära sena modellbilar och låga ryttare. Men de kan nu ses på alla typer av bilar. Den 1956 Buick har fått status av "street rod", och är därför en bra kandidat för att sänkas. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Skruvmejslar
rörtång
3/8 tums hylsa som
Rear sänka blocket kit med U-bult fästen
Needle tång
Front sänka spindel kit
Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp bilen och stödja ramen på pallbockar. Använd en skruvmejsel för att bända loss beståndet hjulsidor, sedan använda en rörtång för att ta bort hjulen och däck.
2

Montera bakre sänkningssats först. Ta nedläggningsarmarna kvarter från förpackningen. Blocken passar mellan axeln och bladfjädern av Buick, effektivt höja axelns två inches närmare på underredet av bilen.
3

Leta U-bultarna som håller fast axeln till bladfjädern, sedan skruva isär dem med hjälp av socket set. Det finns två U-bultar på varje sida av axeln.
4

Använd domkraften för att lyfta bakaxeln något, sedan in sänkning blocket mellan axeln och bladfjädern. Montera U-bultarna över toppen av axeln. Upprepa processen för den andra sidan av bilen.
5

Installera U-bulten muttrarna på U-bultarna och dra åt dem med socket set. Installera om hjul och däck, sedan ersätta beståndet navkapsel.
Installera Front Sänkning Spindle
6

Studera främre spindeln i bilen. Med framhjulet tas bort, kommer du att se bromstrumman närmast dig. Dra bromstrumman bort av bromsen. Det finns inga verktyg behövs för detta steg.
7

isär de inre delarna av bromstrumman med en tång nål näsa. Notera positionerna för fjädrarna. Med fjädrarna bort, dra drum bromsbelägg bort av trumbroms fästplattan genom unbolting den från spindeln med socket set.
8

Identifiera spindeln framför dig. Den är fäst med tre poäng till upphävandet av bilen: den främre dragstång, samt den övre och undre länkarm. En mutter fäster var och en av dessa punkter.
9

skruva isär styrstaget från spindeln med Hylsnyckelsats och låt styrstaget hang. Placera domkraften under den undre länkarm. Palla upp styrarmen att något komprimera fjädern. Använd en skiftnyckel för att lossa, men ta inte bort, muttrarna som håller spindeln på plats. De är vid klockan 12 och klockan 6 som du ser direkt på sidan av bilen.
10

Lyft den övre länkarm för hand, och spindeln kommer fri från kontroll armar. Byt ut den gamla spindeln med den nya lägre spindeln, dra sedan åt skruvarna som håller fast spindeln på plats.
11

Avlägsna domkraften, sedan installera parallellstaget. Sätt ihop bromsarna på den nya spindeln. Skruva fast däcket på bilen. Proceduren är densamma för både förarens och passagerarens sidor av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92237.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.