Rumble Bee Ground Effekter

The Rumble Bee trim och effekter marken paketet är en av de mest märkbara trim Dodge erbjudanden för sina lastbilar. Det liknar Super Bee paket som fanns tillgängliga för kraftfull äldre-modell Laddare och Challenger sportbilar, men annat än att utnyttja den Super Bee arvet genom användning av namnet och grafiken logotyp, Rumble Bee lastbilar har lite gemensamt med sin namnar. The Rumble Bee paketet var tillgänglig på Dodge Ram 1500 lastbilar endast för en mycket begränsad tid under 2004 och 2005. Dodge gjorde 3700 Rumble Bin endast avbryta linjen. Ground Effekter

Alla Rumble Bees kom med ett slipat effekter kit. En marken effekter paketet var tillgängliga eftermarknaden från Dodge också, så förarna kan skapa utseendet på Rumble Bee kropp kit utan att köpa en faktisk Rumble Bee edition lastbil.

Marken effekter kit är ett åtsittande bodykit som målas för att matcha kroppen av trucken. De kit stycken sträcker sig från botten av kroppen av lastbilen, vilket ger lastbilen en kraftigare eller mer muskulös utseende. The Rumble Bee marken effekter går runt hela lastbilen, med undantag för den bakre stötfångaren.
Colors

Dodge Rumble Bee paketet fanns i gult och svart. En version har flaket i en färg som heter Solar gul, med tre svarta ränder placerade vertikalt på sidan av sängen av lastbilen bakom bakskärmen väl. Den andra versionen är svart med gula ränder. I centrum av ränder på vardera modell är en circlular logotyp innehållande Rumble Bee. The Rumble Bee logo-symbolen är en humla-typ varelse som har motor rör sticker upp ur ryggen direkt ovanför vingarna.
Huvudfunktioner

The Rumble Bee är känd för sitt 345-hk 5.7L Hemi motor samt dess unika utseende. Andra funktioner inkluderar den gula instrumentpanelen, svans vakter ljus, en krom avgassystem tips, ett faux huv scoop, en aluminium bränsle dörr och Rumble Bee logotypen på insidan såväl som på utsidan av lastbilarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92206.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.