Hur att bränna ut en framhjulsdriven bil

Racing handlar om dragkraft, och ett sätt att få bättre grepp om din bil är att värma däcken. Ett sätt att göra detta är en utbrändhet, där du värma däcken genom att snurra dem på en fast plats, vilket genererar en hel del rök i processen. Detta är mycket enklare på en bakre-wheel-drive bil, men om du vill göra det på en front-wheel-drive-modellen, kan det göras med bara lite teknik. Saker du behöver
Front-wheel-drive bil med en manuell växellåda
1 liter blekmedel
Visa fler instruktioner
1

Hitta en övergiven, privat väg där du kan öva utan potentiellt såra någon. Utbrändhet görs bäst på en racerbana, men om det är lagligt att göra en utbrändhet där du bor, se till att du är borta från andra fordon.
2

Häll en 1/2-gallon av blekmedel bara framför varje framdäcket. Detta kommer att bygga upp mer rök, men det kommer också att minska dragkraften mellan däck och asfalt.
3

Dra bilen framåt så framdäcken är i blekmedel, och ställ in nödbroms. Placera din vänstra foten på kopplingspedalen, höger fot på gaspedalen och din högra hand på växelspaken. Sätt bilen i växel, med din vänstra fot att kopplingspedalen trycks.
4

Rev motorn med din högra fot. Beroende på vilken typ av bil du har, måste du hålla varvtal på varvräknaren nära, men inte på den röda linjen nivå. Den röda linjen är den röda markeringen på varvräknaren som anger den maximala varvtal att bilen kan hantera säkert. Pop kopplingen snabbt att engagera överföringen medan du också trycka hårt på gaspedalen med din högra fot. Detta kommer att ta lite övning för att hitta "sweet spot" mellan RPM för din motor och kopplingen när du startar utbrändhet, men med övning kan du hitta det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91810.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.