Hur man målar Camoflage på en lastbil

Om du är en seriös jägare, kan din lastbil målas med kamouflagemönster. Förutom jägare, fiskare och även militära entusiaster kommer att uppskatta ett jobb maskeringsfärg, särskilt om det görs bra. Måla någon bil själv är en engagerad process. Lyckligtvis skapa en kamouflagemönster är ett förlåtande förfarande, eftersom kamouflage är tänkt att ha en vriden eller oregelbunden form. Saker du behöver Truck
500 grit sandpapper
800 grit sandpapper
80 sandpapper
12 burkar mörkbrun bilfärg från 4 burkar skogsgrönt bilfärg Sida 2 burkar tan bilfärg
6 burkar matt finish fordonsindustrin sealer
plast soppåsar
Maskeringstejp
Kniv eller sax
Visa fler instruktioner
1

Slipa hela kroppen av lastbilen med 300 sandpapper. Koncentrera dig på att helt enkelt scuffing ytan färgen på lastbilen. Du behöver inte ta bort all färg om det inte finns rost. För en rostig avsnittet använder 80 slippapper för att ta bort färgen och all rost, tills bara metallen exponeras.
2

Tape utanför strålkastarna, däck, sidospeglar, fram och bak fönster och flaket. Gör detta genom påsar dela sopor i hälften och tejpning målartejp till påsen och sedan till kroppen av lastbilen, så att plasten som täcker det område du inte vill målas.
3 < p> Spray hela trucken med grå bil primer. Applicera tillräckligt med primer så att ingen av de gamla färgskikt lyser igenom. Låt primern torka i 24 timmar.
4

Sand grundfärgen på din lastbil försiktigt med 500 sandpapper. Spraya ett lager mörkbrun bilfärg över hela lastbilen. Låt denna torka. Sand pälsen, och spraya en annan päls. Låt nästa skikt torka över natten. Sand trucken försiktigt på morgonen, och spraya ett sista lager av mörkbrun färg.
5

Lägg kamouflage detaljer på lastbilen med klumpar av växlande färger. Spray ovaler av 4 inches i diameter i skogsgrön bilfärg. Lägg de karakteristiska klumpar som finns i kamouflagemönster genom att måla små ovaler som doppa i oregelbundna mönster från basen oval.
6

Spray mindre ovaler av solbränna som överlappar de gröna ovaler. Skapa tan ovaler på samma sätt som de gröna ovaler, men göra dem 2 inches i diameter. Låt färgen torka över natten, och spraya 3 strykningar fordonsindustrin matt sealer på lastbilen. Ta försiktigt bort skyddsplasten och tejp. Låt färgen torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91631.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.