Hur du anpassar min bil på 3-D Webbplatser

Om du vill anpassa en bil innan du köper den, kan du komma åt tillverkarens funktionen bil anpassning och skräddarsy fordonet enligt dina specifikationer. Du har olika alternativ, till exempel val av modell, år, färger, inredning, exteriör och mer. En begränsning är att man måste hålla sig till de alternativ som tillhandahålls av tillverkaren. Till exempel, om du har föresatt sig att anpassa en bil på nätet och tillverkaren inte erbjuder fyrhjulsdrift för det aktuella fordonet du har valt, måste du välja ett alternativ. Instruktioner
1

Gå till webbplatsen för tillverkaren vars bil du är intresserad av att köpa, såsom Ford, Toyota eller Honda.
2

Hitta och öppna länken På den webbplats som tar dig till Designa din egen eller bygga och Pris sidan. Du är förmodligen ombedd att ange ditt postnummer på denna punkt, varefter en ny sida öppnas.
3

Välj en fordonstyp, såsom lastbil, kombi eller minibuss.

4

Välj bilmodell från de som finns på sajten. När du har valt den modell, är du presenteras med ett fåtal val i motor och transmission, t.ex. 1,8-liters 4-cyl eller 3,0-liters 4-cyl, samt automatisk och manuell växellåda. Du kan välja det alternativ som passar dig bättre.
5

Ange dina favoritfärger för bilens exteriör och interiör trim. Varje modell kommer i selektiva färger bara, så du måste välja en från dem som finns på sidan.
6

Lägg exteriör och interiör tillbehör, såsom en askkopp, golvmattor, slutrör och takräcke . När du lägger till varje tillbehör, är den extra pris som anges på sidan.
7

Se specifikationerna genom att klicka på "Sammanfattning" fliken. Du kan se alla de specifikationer som du lagt till i listan. Du kan sedan skriva ut eller maila denna sida. Du kan också kontakta en återförsäljare och skicka honom dessa specifikationer att få en offert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91989.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.