Hur du anpassar en Chevy Cobalt

Chevy Cobalt (2004 till 2010) finns som en sedan eller kombi i fyra utföranden: xfe, LS, LT och SS. När du köper bilen, kan du skräddarsy den för att tillfoga de specifikationer du vill. Du kan lägga till elektriska tillbehör, läderklädsel, stereo och många andra punkter. Många källor på nätet samt din lokala auto tillbehör butik kommer att ge dig de tillbehör till din Cobalt Om du inte kan installera något själv, har en professionell från återförsäljare göra det åt dig. Instruktioner
1

Accessorize din Cobalt med en spoiler. En spoiler är en aerodynamisk tillbehör som förbättrar Cobalts luftflöde och ger snabbare hastighet, samtidigt förbättra utseendet på din Cobalt. En spoiler är enkel att installera, och du kan välja vilken färg du vill. Du kan köpa det på nätet eller från någon lokal auto tillbehör butik.
2

Få Cobalts streck ersättas. Det finns prefabricerade dash kit som ser precis ut som fabriken gjort. Använda ett streck kit, kan du förvandla helt interiören att se ut precis som du vill. Flera färger finns ofta i dash kit. För att installera, du behöver bara skala den och hålla den på instrumentbrädan.
3

ersätta det nuvarande bakljus på din Cobalt med anpassade bakljus. Vanligtvis kan du hitta bakljus med klar, svart, rökt, kolfiber eller linser krom. Bakljus gör en bil ser unik och göra det sticker ut på vägen.
4

Byt bilens klädsel och golvmattor för att matcha färgen på din ändrade trim. Klädslar och mattor är kanske den mest billiga alternativet i att skräddarsy din Chevy Cobalt, och ger en snabb makeover på insidan av din bil.
5

Byt bilens strålkastare med tjusiga. Olika alternativ är tillgängliga i en rad olika stilar från moderna glorior till lysande projektorer. För Chevy Cobalt, kan du få snygga strålkastare från din lokala fordons tillbehör butik eller ens på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92050.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.