Hur får jag ställa in en 750 BMW?

Med nedläggningen av den legendariska 850CSi i början av 90-talet, står den fullstora 750Li sedan nu nära den höjdpunkten av BMW: s lineup, strax under V12 utrustade flaggskeppet 760 serien. De 750 använder en avancerad 4.4L dubbla överliggande kamaxlar 32-ventil V8, som bälten ut över 400 hästkrafter och levereras som standard med en sexväxlad automatlåda. Även den avsedda marknaden för 750 är den välbärgade affärsresenären finns modifikationer finns (eller kan tillverkas) att utnyttja den 750: s potential (särskilt på äldre modeller), utan att negativt påverka körbarhet eller producerar för mycket buller. Saker du behöver
Drop-in luftfilter
Avgassystem
Sänkningsfjädrar
ECU tuning
Strut barer
Visa fler instruktioner
1 < p> Byt filter fabrik luften med ett högt flöde droppe i enheten, vilket syftar till att väsentligt öka luftflödet till spjällhuset och producera hästkrafter vinster över hela RPM-bandet.
2

Installera en eftermarknaden avgassystem med större diameter rör och högt flöde ljuddämparen, för att minska mottryck, så förbrukade gaserna att lämna snabbare.
3

Strap bilen till ett fordon dynamometer för en ECU eller motorstyrenhet tuningfunktionen. Denna vilja Programmet optimerar bränsle och timing kartor för ditt fordon --- producera mer makt. Dessutom ger den dyno detaljerade grafer motoreffekten för alla hastigheter och gaspådrag.
4

Installera en sänkningssats att släppa höjd fordon rida, vilket resulterar i plattare kurvtagning och bättre acceleration.

5

Bolt på ett fjäderben stag för att förbättra styrrespons och styvare chassi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92197.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.