Hur sänka en S10 billigt

Det billigaste sättet att sänka en Chevrolet S10 pickup är, utan tvekan, spindlarna /block-metoden. Inte bara är dessa delar relativt billiga, de sparar också pengar genom att upprätthålla den ursprungliga rida geometrin av lastbilen, vilket förhindrar ojämnt däckslitage. De installerar också snabbt, oftast tar mindre än en dag för en skugga träd mekaniker att installera korrekt. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
3/8-tums enhet socket som
insexnyckel uppsättning
Spetstång
Obegränsad skiftnycklar
Front sänka spindlar
Bakre sänka block
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja ramen på pallbockar. Ta bort den främre och bakre däck med en rörtång, sedan skruva isär bromsoken från framför lastbilen med HEX skiftnycklar och ta bort bromsskivorna.
2

Demontera hjullagret från aktiemarknaden spindeln . Hjullagret är den runda uppsättning lager på spindeln som är rakt framför dig när du har tagit bort hjulet. Spindeln är fäst vid den övre och undre länkarmar och är den del som förbinder bromsar, däck och hjullager till trucken. Addera 3

Stötta den nedre länkarmen med domkraften . Den undre länkarm är den nedersta delen av den främre hjulupphängningen. Det är format som ett "A" Höj kontrollgruppen något att komprimera fjädern, sedan bort sprinten med ett par nål-nosed tång. Lossa kronmuttern fästa övre kulleden till den övre länkarm med en öppen nyckel, men ta inte bort den kronmutter helt.
4

Ta bort sprinten från kronmuttern monterar lägre länkarm till spindeln med ett par nål-nosed tång, lossa sedan kronmuttern fästa nedre kulleden med en skiftnyckel, men ta inte bort den. Unbolt Dragstång änden från spindeln med en skiftnyckel, lyft sedan den övre styrarmen och dra spindeln gratis.
5

Installera den nya spindeln i stället för den gamla, placera den, sedan dra åt övre och undre länkarm /kulled bultar. Installera Dragstång änden i den nya spindeln. Installationen är densamma på både förar-och passagerarsidan av lastbilen.
6

Unbolt bojor som håller bakaxeln på bladfjädern, sedan använda ordet jack att lyfta på axeln tills spacer blocket passar mellan dem. Skjut blocket på plats, och sedan skruva ner det med den medföljande förlängt U-bultar. Installation av bakvagnen blocken är samma på både förar-och passagerarsidan av lastbilen.
7

tillbaka hjulen och däck, sänk sedan lastbil till marken.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92226.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.