Hur man målar Bilbarnstolar

Anpassa en bil med lift kit, airbrush och fönster toning har blivit en form av personligt uttryck. Varför begränsa din personalisering på utsidan eller din bil? Interiören i bilen kan målas också. Tyg sprayfärg finns på de flesta bil-butiker och är lika enkel att använda som en traditionell sprayfärg. Tänk på att, en gång målade, kan sätena i bilen målas en annan färg eller re-stoppad, men de kan inte vara un-målade. Se till att du är förberedd för en permanent förändring. Saker du behöver
Vakuum
låg klibbighet målartejp
tidningen
Kartong handdukar
Papper
Fabric sprayfärg
Hårtork
Visa fler instruktioner

1

Vakuum insidan av din bil noggrant för att avlägsna allt skräp och smulor från klädseln. Använd ett Shop-Vac eller besöka en biltvätt och använda sin mer kraftfulla vakuum för att få din bil helt ren.
2

Täck en bit kartong med pappershandduk. Kartongen ska vara cirka 2 meter från 2 meter i storlek. Du kommer att använda detta som utgångspunkt för sprutmålning varje gång du stoppar och startar processen sprayfärg. Ställ kartongen åt sidan.
3

Täck alla delar av bilen som du inte vill måla med tidningspapper och lätthäftande målartejp. Mest klädsel färg hävdar att enkelt tvätta av nonfabric ytor. Dock kommer täcka dessa ytor gör rengöringen mycket enklare.
4

sprayfärg bilens klädsel. Arbetet med en liten, 3-fot-för-3-fots område i taget. Starta spraya på kartong och pappershandduk och flytta sprayburk i en jämn fram och tillbakagående rörelse. Fortsätt att besprutning i samma område tills den är helt täckt. Använd kartong och papper handduk varje gång du stoppa och starta din spraya rörelse för att förhindra att få för mycket färg i ett avsnitt.
5

Använd handen för att gnugga färgen i klädseln. Färgen kommer att tvätta bort huden lätt. Kontrollera att se till att det område du arbetar på är helt täckt. Upprepa sprutning och gnugga processen hela bilen.
6

Torka bilens interiör med en hårtork. Detta steg är valfritt men hjälper klädseln att torka snabbare.
7

Ta bort tejpen och tidningen. Använd trasor, bomullstussar och bomullspinnar doppat i nagellack remover för att ta bort all färg som har trängt in på instrumentbrädan eller andra områden som du inte vill måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91785.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.