Hur öka HP för en Z32 300ZX Twin Turbo

Första tillgängliga för 1990 års modell, var Z32 300zx twin-turbo Nissans flaggskepp sportbil. Det använde en 3,0-liters V-6, dubbla överliggande kamaxlar, intercooler twin-turbo motor som genererade en ännu 300 hk och 283 pund fötter vridmoment i lager trim. Trots att det var en ganska fetlagd bil, var den potenta VG30DETT motorn kan driva 300zx till 60mph på 5 sekunder blankt, det var tillräckligt för att konkurrera med något i sin klass, inklusive flera mycket högre prissatta europeiska exotiska i tiden. Med den relativt låga kostnaden för inträde, och riklig delar eftermarknaden, försökte ägarna att släppa loss ännu större makt genom bultning på en variation av prestanda uppgraderingar. Saker du behöver
Boost controller
Lightweight remskiva satt
Performance Exhaust
Race-spec insugningsröret
Visa fler instruktioner
1

Installera en manuell boost controller för att öka psi stock uppsving. En måttlig ökning av ett fåtal psi kommer inte överbelasta systemet stock bränslet, men kommer ändå att ge avsevärda hästkrafter vinster.
2

Bolt upp en eftermarknad avgassystem för att minska makten-råna mottryck och förbättra turbo spolen . Detta kommer ytterligare att öka uppgraderingen boost controller och producera extra kraft över hela RPM-bandet.
3

Byt fabriken Nissan insugningsröret med en stor kapacitet race spec enhet. Denna uppgradering kommer att förlänga din tillgängliga effektkurva genom att avsevärt öka tillgången på luft i motorn.
4

Installera en lätt remskiva inställd för att ta bort onödig last från motorn. Detta fungerar genom att använda minska den mängd energi som behövs för att driva veven och tillbehör remskivor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92248.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.