Dekal Designing på fordon

Dekaler kan komma i alla slags former, storlekar och stilar och kan installeras på olika fordon på olika platser. Dekalerna kan utformas på datorer som skall tillämpas på bilar med dessa olika krav på storlek i åtanke. Design Program
p Det finns ett antal datorprogram konstruktion som kan användas för att designa dekaler, men en av de mest använda och populära är Adobe Photoshop, vilket gör att du kan justera och färgbilder, animering, mönster eller egentligen vad du vill göra till en dekal. En scanner är viktigt att ha för dessa ändamål som du kan ta nästan vilken bild från en tidning, bok eller något du har skapat själv och scanna in Photoshop. När du är klar med att utforma den i programmet, är du redo att skriva ut dekalen.
Tryckningen Dekaler

att skriva ut små dekaler till specifika platser på olika delar av din bil, kan du skicka din design till en dekal butik som kan skriva ut upp ett antal dekaler billigt. Du kan också skriva upp dina egna dekaler om du har en högkvalitativ färgskrivare och rätt papper som dånet bort och har ett klister undertill. Men om du vill skriva ut större dekaler måste du ta din design på en flash-enhet eller CD till en professionell tryckeri, som en Kinkos eller ett självständigt ägda specialitet butik. De kommer att behöva beställa specifika självhäftande papper som kommer att ansluta sig till bläck och korrekt skala bort för att fästas på din bil. Detailing butiker har också sätt du kan göra detta.
Designing Dekaler för dig

Vissa företag kommer att utforma vinyldekaler för dig som kommer att pågå under lång tid när de ansluts till ditt fordon. De har alla sina egna skrivare, skannrar, programvara och material att skriva ut perfekta dekaler till din bil. Ju mer invecklad en design som du vill, desto mer pengar kommer det att kosta, och vissa färger är sannolikt begränsad på vissa dekal skrivare designföretag. Du kan också ta med din skräddarsydda dekal design till dem, och de kan skriva ut dem för dig. Vissa dekaldesign butiker kommer också detalj och bifoga dem till ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91784.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.