Hur man registrerar en bil Speciality Kit i Virginia

De flesta ägare av bilar specialitet kit har lagt många kärleksfulla timmar och hårt intjänade dollar i crafting sina fordon och är oftast ivriga att testa dem på motorvägen för att visa dem. Men innan en ägare kan ta sin bil specialitet kit ute på vägarna i Virginia, måste fordonet titeln först och därefter registreras med Virginia Department of Motor Vehicles. Följ bara stegen här för att få din specialitet byggsatsbil titeln och registrerat i delstaten Virginia. Instruktioner
1

Fyll i en ansökan om ett VIN-nummer för din bil om den inte har en. Om din bil är byggd på en tillverkad chassi eller ett chassi från en annan bil och har en VIN, kan det användas som VIN-nummer om satsen bilen är en kopia av det chassi "bilmärke. Om satsen bilen är inte en kopia av samma typ av fordon, måste du skaffa ett VIN-nummer.
2

Samla alla papper som bevisar att du äger alla de delar som du använde för att skapa fordonet. Du kommer att behöva alla räkningar av försäljning, kvitton och titlar till några delar av din bil. Om du, till exempel, köpte chassit av ett fordon att använda för ditt kit bil och det hade en titel, måste du ha denna titel att ansöka om en ny titel för din specialitet bil. Om du inte har ett kvitto eller titel för en del, behöver du en attesterad utsaga som anger var du fick rollen. Den DMV kräver att dessa handlingar måste visa identifikationsnummer, information som visar att den delen är rätt fördelad för dig (t.ex. ett kvitto) och försäljningspriset.
3

Förbered ett uttalande att detaljer hur du byggt din bil specialitet kit, och få den attesterad
4

Ta minst två bilder av ditt fordon. Du måste lämna in minst en bild på framsidan och en på sidan av din bil med din ansökan för att få din bil titeln.
5

fylla i en ansökan om ett intyg om titel och registrering (se Resurser). Om du kommer att använda ett kreditkort, måste du också fylla i formuläret Credit Card Authorization (se Resurser). Skicka in per post dessa ansökningar, nämnde alla de dokument och bilder ovan, tillsammans med ett bevis på adress till Virginia Department of Motor Vehicles, attn: Titlar och registrering Work Center, PO Box 27412, Richmond, VA, 23269. Den fysiska adressen för byggnaden är 2300 W. Broad Street, Richmond, VA 23269.

Du kommer också att behöva skicka betalningen. Under 2010 var avgifterna $ 5 för en VIN-skylt, $ 125 för en inspektion, $ 10 för en titel, och en tre procent motor försäljning fordon och användning skatt.
P Om din bil kräver en inspektion, kommer en DMV Inspector kontakta dig att inspektera bilen och installera en VIN-skylt, om det behövs. Det tar ungefär tre veckor för tilldelningen och registreringen kan slutföras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91871.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.