2005 Roush Mustang specifikation

Den 2 november 2004 fick 2005 Roush Mustang avtäcktes på Specialty Equipment Market Association show i Las Vegas. Den högpresterande, anpassad version av 2005 Ford Mustang GT byggdes av Jack Roush, ägare av Roush Enterprises familjen av företag. Roush Performance utvecklats och tillverkats i Roush Mustang, med racing komponenter och modulära motorer. Det fanns i fyra versioner. Jack Roush

Jack Roush är ägare och VD för Roush Racing, med lag som tävlar i alla tre av NASCAR: s högsta divisionerna. Som av 2010, har racing divisionen vann över 250 motorsport evenemang. Roush är ordförande i styrelsen för Roush Enterprises, innefattande Roush Industries, Roush Performance och Roush Manufacturing. Bolagens samlade kompetens inom racing, prestanda delar teknik och tillverkning har använts för att framställa den Roush Mustang. Den första in-house specialbyggd Roush Mustang debuterade 1997. Addera Roush Sport Mustang

Den tredje generationens 2005 Roush Mustang baserades på modell S197 Mustang GT . Den lägsta nivån version var Roush Sportpaket. Den Roush Sport Mustang hade en 1960 retro look. Det innehöll en sex-piece Aerobody kit för Roush-designade aerodynamiska karossdetaljer. Det medföljer rocker paneler, en bakre vinge, främre fascia och bakre valancers. Valfria karosskomponenter var en chin spoiler, kvartal fönster och bakre lameller, och en huva scoop.
Etapp 1 och 2

Stage 1 Roush Mustang var ett utseende paketet, som erbjuder många av de estetiska komponenterna i Sport-versionen. Det presenterade Roush grafik, märken Fender, däck lock emblem, vindrutan banner och broderade golvmattor. Steg 1 alternativ ingår lädersäten, Jack Roush-signerade spårvidd kluster, och inkvarterade pedaler i aluminium och växelspaksknopp. Etapp 2 var mer populär version, med prestanda fjädring och komponenter hantering kombinerat med utseende uppgraderingar. Det ingår racing-stil främre fjäderben, bakdämpare, främre och bakre fjädrar, och en främre krängningshämmaren. Anpassade Roush 18-tums kromade fälgar och högpresterande däck var en del av paketet.
Steg 3

Steg 3-versionen var den top-of-the- line 2005 Roush Mustang version med de högsta prestanda specifikationer. Det presenterade Roush 4.6L V8 med en intercooler kompressor. Den enda overhead-cam motor producerade 415 hästkrafter vid 5.250 rpm. Dess maximala vridmoment till 385 pund-fot vid 3000 rpm. Dess Borrning och slaglängd var 3,55 inches med 3,54 inches. Motorn hade tre ventiler per cylinder med sekventiell bränsleinsprutning och en aluminium svänghjul. Bilen används race-tuned Roush fjädring, sub-frame-kontakter och prestanda bromsar Alcon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91960.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.