Chevy Emblem Exhaust Tips

Chevy är det gemensamma namnet för en Chevrolet. Sedan 1913 Chevrolet har använt Bowtie emblem på sina fordon. Enligt Chevyemblem.com, grundare av General Motors, William Durant, kom upp med logotypen efter att ha sett designen på hotellet tapet i Paris. Emblemet har dykt upp på många anpassade objekt, från dekaler och emblem för att avgaser tips. Shoppa beställnings Creations

Shoppa beställnings skapelser erbjuda en Chevrolet spets emblem avgaser som kommer att passa en mängd olika bilar. Den Bowtie-formade emblem valts som motiv för tipset har officiellt licensierade från General Motors. Spetsen mäter 7 "i längd, och kommer att passa in på alla avgassystem med ett inlopp diameter på 2 ½" TO3 /1/4 ". Teknikern anbringa tips till den redan installerade avgassystemet genom svetsning eller med hjälp av en justerbar klämma . Spetsen kommer i antingen hög-polerad krom eller svart förnickling.
Pilot

Pilot Chevy emblem exhaust tip passar ett antal bilar, inte bara Chevrolets . Avgassystemet tips är krom och kommer också i den berömda Bowtie emblemet. Spetsen mäter 9 "i längd och skjuter ut från undersidan av bilen nog för åskådare att se det klart. Det är lätt att installera, glider in på en redan installerad avgassystemet på upp till 3 ¼ "i diameter, och svetsas på plats.
Assured Performance
< p> Assured Performance s Chevy emblem slutrör är av slitstark T304 rostfritt stål som är korrosionsbeständig, vilket innebär att avgaserna spetsen inte kommer att rosta med tiden. Den rostfria är hand-polerat. TheBowtie-formad slutrör finns i två storlekar, 2,25 "och 2.5", och passar och svetsar på en förinstallerad systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91993.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.