Hur Body släppa en S-10

Släppa din Chevrolet S-10 pickup truck är ett populärt sätt att anpassa trucken och ge den ett utseende som skiljer det från andra lastbilar på vägarna. Ett vanligt sätt ägare släppa kroppen av deras S-10 är genom att installera ett luftfjädrat, som ställer in rida fordonets höjd betydligt lägre i förhållande till fabriken åkhöjd av S-10. Den specifika installationen för luftfjädring varierar från tillverkare till tillverkare, dock fortfarande installationsprocessen grunden samma. Instruktioner
1

Ta fabriken struts, som är de främre stötdämpare, och fabriken bakdämpare från S-10. Det särskilda borttagning förfarande kommer att variera från årsmodell till årsmodell som S-10 har sett olika generationer av produktionen.
2

Bestäm platsen för din nya luftfjädrat s luftkompressor. Normalt är dessa placerade i bakluckan på bilen eller någon annan plats som inte ger en tydlig indikator på att fabriken fjädring har ersatts. Den luftkomprimering slangarna
3

Route från luften kompressor till var och en av de fyra hörnen av din S-10.
4

Installera eftermarknaden air-ride fjäderben och bakdämpare, följa specifika installationsanvisningar tillhandahålls av fjädring tillverkaren.

5

Anslut slangarna luftkomprimering till var och en av stöttorna och chocker, följ sedan kalibreringen anges av fjädringen tillverkaren. Kalibrera suspensionen kommer alla fyra hörnen för att sitta i en jämn markfrigången och möjliggöra en synkron justering av de främre och bakre ändar av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92123.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.