DIY takometerkretsen

Varvräknare är populära tillbehör som bilentusiaster och konservatorer lägga förbättra körglädje och prestanda. Övervakning motorprestanda och bestämma shift-punkter har en varvräknare lägg korrekt installerad. Kabeldragning en varvräknare är inte svårt, eftersom så få som två eller tre trådar är inblandade, en för ström när nyckeln vrids på, en för jordning av varvräknare, och en för att referera till signalen motorns tändning. En trådlös sändare eliminerar motorns tråd. Saker du behöver
testlampan
Fuse tap
Wrench set
Skruvmejsel Set
Wire pressningar
Visa fler instruktioner
1

Användning ett test ljus och lokalisera en säkring i gruppcentralen, normalt under förarens instrumentbräda, som har makt när nyckeln är på och ingen ström när nyckeln är avstängd. Montera en säkring Klicka på denna säkring och anslut den röda kabeln från varvräknaren i kranen.
2

Lokalisera ett lämpligt område under instrumentbrädan som är omålad metall. Hitta ett avsnitt som har en befintlig bult eller plåtskruv installerad. Ta bort skruven eller bulten med en skiftnyckel eller skruvmejsel och installera den svarta kabeln från varvräknaren under skruven eller bulten. Pressa en lämplig kontakt på den svarta kabeln som passar ditt val.
3

Höj huven på bilen och leta reda på jordkabeln som går till tändspolen. I vissa fall, refererar en servicemanual är det snabbaste sättet att hitta tråden. Montera den återstående kabeln från varvräknare genom att utnyttja denna krets. Kör tråden från varvräknaren genom brandväggen från under instrumentbrädan till motorrummet för att slutföra anslutningen. Ett annat alternativ är att installera en trådlös sändare. Följ tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92121.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.