Hur sänka en 1968 Impala

Den 1968 Chevrolet Impala har varit en populär bil i många år, både för den långa, låga utseendet på bilen samt den rikliga maskinrummet för "skugga träd" mekaniker att mixtra fritt med motorkomponenter. En av de mest populära ändringar för 1968 Impala är att sänka bilen, vilket ger det utseendet av en låg ryttare. Det enklaste och mest kostnadseffektiva kit för att installera är en "statisk drop", som utnyttjar en bakre fjädring blocket tillsammans med en sänkt främre spindel för att nå en lägre hållning samtidigt som bilens fjädring geometri. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
1/2 tums hylsa som
rörtång
Bakaxel sänka block
spetstång
Framvagn drop spindlar
Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp bilen och stödja ram med pallbockar. Använd rörtång för att ta bort hjulmuttrar lug, sedan ta bort hjulen och däck.
2

Lokalisera de U-formade byglar som fixerar bakaxeln till bladfjädring. De ligger precis bakom stötdämparen, och det finns två på varje sida av axeln. Stötta bakaxeln med fordonsindustrin uttaget, sedan använda hylsnyckel bort bultarna från bojor på båda sidor av bilen. De gamla bojor kan kastas om du inte tänker lämna tillbaka bilen till original markfrigång i framtiden. Så
3

Jack bakaxeln upp 3 till 4 inches att axeln lyfter av bladfjädern, sedan in sänkning blocket mellan axeln och bladfjädern. Placera de nya bojor över axeln bostäder förbi sänkning blocket och sedan genom monteringsplattan av bladfjädern. Montera bultarna som fäster bojor, installera sedan sänka blocket på den andra sidan av bilen. Installationen är densamma på både förar-och passagerarsidan av bilen.
Installera Front Sänkning Spindlar
4

Dra bromstrumman bort av hjulet klackarna och ställa det åt sidan. Inga verktyg är nödvändiga för detta steg. Den ursprungliga spindel är kopplad till upphävandet av bilen vid tre fästpunkter, inklusive dragstång, den övre och den nedre kulleden.
5

isär de inre källorna av trumbromsar på en sida av bilen endast med hjälp av en tång nål näsa. Du kan använda den andra sidan av bilen för att referera positionerna för fjädrarna under installationen av bromsarna senare. Med fjädrarna bort, ta bort bromsbackarna.
6

skruva isär trumbroms fästplattan från spindeln. Vid klockan 12-läge på spindeln är den övre kulleden mutter och de övre bärarmarna. Vid 6:00 position är den nedre kulleden mutter och den nedre kontrollarmen. Vid klockan 9 hittar parallellstaget.
7

Placera domkraft under nedre länkarm av suspensionen. Applicera lätt tryck uppåt på uppskov med domkraften, lossa den övre kulleden muttern och nedre kulleden mutter, men ta inte bort dem helt. Unbolt Dragstång muttern från spindeln och låta parallellstaget att hänga fritt.
8

Tryck upp den övre länkarm med händerna för att ta bort spindeln, sedan ersätta den med den nya sänkningen spindeln . Dra upp den övre och undre muttrarna kulleden, sedan skruva dragstången på plats. Proceduren är densamma på både förar-och passagerarsidan av Impala. Sätt ihop bromsarna, sedan montera däcken på bilen och ta bort den från domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92252.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.