Installationsinstruktioner för Lights Car Strobe

Bil strobe lampor kan göra hela skillnaden i din körupplevelse, oavsett om du är bara ute cruising eller presentera din bil på en bilutställning. Du kan installera strobe lampor på framsidan eller baksidan av din bil under kroppen, eller i bilen, för att skapa en riktig fest när du kör. Installationen är inte svårt, men om du saknar förtrogenhet med bilmekaniker eller elektriska kretsar, överväga att lämna anläggningen till proffs för att undvika skador på din bil eller skada till dig själv. Saker du behöver
Strobe lampor
12-gauge AWG-kabel
In-line säkring
Skruvar
Skruvmejsel
Drill
Marker
Visa fler instruktioner
1

Koppla ditt bilbatteri. Om montering strobe lampor under bilen, höja bilen på en pallbock.
2

Markera fläckarna, antingen på insidan av din bil eller på chassit, där du vill montera din strobe lampor . Hitta dina tänder borta från rörliga delar eller områden där de kan få lätt skadas. Borra hål i fläckarna, vara säker på att inte störa någon elledningar.
3

Använd verktyg som tillhandahålls av en strobe ljus tillverkare att montera dina strobe lampor. För större lampor, kan dessa fästen som du behöver för att hålla den på plats med hjälp av skruvar gängade genom bilen. För mindre ljus, kanske du behöver bara trä en skruv genom lamporna och använd skruvmejseln för att fästa lamporna i karossen.
4

Anslut ditt ljus, med 12-gauge AWG-kabel, till en in-line säkring, och anslut sedan in-line säkring till den positiva polen på bilbatteriet, med minst 18 inches av avståndet mellan säkringen och batteriet. Om du ansluter interiör belysning, kommer du att trä 12-gauge AWG-kabel genom hål som redan finns i brandväggen, som separerar det inre utrymmet i bilen från motorn.
5

Anslut din bilbatteri. Din installation är färdig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92156.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.