DIY: Mesh Grill Insatser för bilar

En mesh grill insatsen har en stil alla sina egna. Tillsammans med fungera som en grill blocket, lägger konsistens och detaljer där det oftast bara Sidolinjer existerar. Ett nät grill är tillverkad av simhud metall som köps från en specialitet återförsäljare eller metall butik. Att hitta Mesh Metal

mesh metallfilter tillverkas för en mängd ändamål. Det används till stängsel, galler luft, ventiler och apparater matlagning. Det finns flera typer av mesh metall finns att köpa från metall leverantörer och bil auto butiker kropp. Rostfritt stål, krom mesh, matt svart nät och råa eller oavslutade metall är bland de vanligaste. Lokalisera en metall återförsäljare eller en auto organ och delar butik för att hitta en insats som passar din smak och stil. Kom ihåg att oavslutade Maskor weatherproofed före användning.
Utforma Mesh Insert

Nästa steg är att utforma din gallerinsats. Mät bredden och längden på din bil grill med ett måttband och översätta måtten på ett ark rutat papper. Rita grillen formen noga med rutat papper att exakt skala din nya insats. Sedan överföra ritningen till ett ark av affischen styrelse med hjälp av skalan metoden. En annan metod är att spåra konturerna av grillen på en mall. Placera ett ark av affischen styrelse över grillen, och med hjälp av en penna, spåra konturerna noga. När du är klar, skär ut den här mallen och använda den för att klippa din mesh grill.
Skärning och formning

Nästa steg är att skära och forma gallerinsatsen . Lägg ut ett stort ark av ditt nät och spåra konturerna av din mall på metallen. Använd en lättläst färg eller markör för att spåra konturerna. Använd sedan ett par plåtsax eller en metall för att såga nätet efter överföring mallen kontur. Lämna lite utrymme runt kanten på din grill när du klipper. Torka passa grillen på plats, skär bort överflödig metall där det behövs.
Finishing

För oavslutade metall, skall ett slutligt färgskikt appliceras. Om du vill göra grillen krom, skicka den till ett kromatering företag. Detta är en engagerad process som kräver specialkompetens och metaller. För alla andra ytbehandlingar, prime grillen med ett skikt av auto grundfärg och låt torka över natten. Sedan avsluta den med ett sista lager av fordonsindustrin kvalitet färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91783.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.