Hur man lura ut en Elantra

Återställa bilar tar på en helt annan innebörd om du planerar att förvandla ditt projekt till en lurade ut rida. Enkla restaureringar innebär att göra ändringar och reparationer, men att lura ut din bil är mer som turbo-laddning en genomsnittlig restaureringsprojekt. Oavsett vad dina skäl är för att genomföra projektet, har du olika alternativ för att lura ut din Elantra. Saker du behöver
Custom paint
Body kit
Grill
Visa fler instruktioner
1

Lägg anpassad färg. Custom paint jobb kan du uttrycka dig kreativt och färgglatt när lura ut din Elantra. Inte bara kan du få bilder och olika bilder läggs till din färg projektet, men olika typer av tullens lackeringar finns tillgängliga. Pearl candy färger ger en skimrande effekt till den totala bilen när ljuset träffar den. För att lägga till en glittrig effekt, micro flake färg kommer i färger som silver, guld, grönt och blått. Chameleon måla gör din bil att ändra färger, beroende på mängden och riktningen av ljus som reflekteras på den.
2

Bifoga bodykit. Body kit kan du anpassa din Elantra att passa dina önskemål när du lura ut det. Tillverkad av glasfiber delar, innehåller en typ av bodykit lägga sidan och bak kjolar. Om du anpassar din Elantra för hastighet, är kroppen kit som innehåller marken effekter används för att skapa downforce och resor snabbare. Uppkallad efter den Lamborghini, kit med Lambo dörrar som öppnas vertikalt till en 90 graders vinkel är också tillgängliga för två och fyradörrars Elantra.
3

Ändra grillen. När du ändrar grillen på din Elantra, kan det liknas vid att ge den en ansiktslyftning, som frontend tar på ett annat utseende. Många olika grillar är specialtillverkad och tidigare tillverkat, är gjorda av material som krom. Ett möjligt sätt att lura ut din Elantra är att byta ut grillen med en som gjorts för en BMW, till exempel. Andra typer av mesh grill är också tillgängliga om du väljer att inte ha någon anpassas efter bilens behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92033.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.