Gör min bil in i en 8-andra bil

Åtta-andra bilar är inte lätt att bygga, men när man ses på banan, kommer det att vända huvuden. Några åtta andra bilar finns eftersom de i allmänhet är svårt att bygga och hålla väl underhållen. Det finns ett antal olika alternativ när det gäller att bygga en åtta andra bilen. Typer av bilar

En åtta andra bil kan byggas med hjälp av antingen ett inhemskt eller utländskt fordon. En inhemsk bil väger generellt mer än en utländsk bil, men kan en inhemsk bil vanligtvis hålla en större motor. De flesta utländska bilar har inte en tillräckligt stor motorrummet för att hålla en åtta cylindrig motor. Plocka vilken typ av bil för att bygga upp är det viktigaste steget. När priskänslighet är en faktor, att välja en inhemsk bil kommer allenarådande eftersom utländska delar kan kosta nästan dubbelt så mycket.
Car Kännetecken

oavsett fordon väljs för projektet, måste ett par saker beaktas. Åtta andra bilar har inte alla bekvämligheter i fordonet. Vikten är en astronomisk faktor när det gäller att skapa ett fordon denna snabba, så det är absolut nödvändigt att alla icke-väsentliga poster tas bort från bilen. Säten, luftkonditioneringsaggregat och högtalare är bara några punkter som bör tas bort. Förutom att ta bort delar, ersätta tyngre delar för lätta delar är också viktigt. Kolfiber delar kan ersätta många interiör och exteriör delar, skapa en lättare bil.
Motormodifieringar

stock motor i bilen kommer att behöva ändras eller en ny motor måste vara anpassad byggdes som ett led i att skapa en åtta andra bilen. Om bilen har en fyrcylindrig, V6 eller V8-motor, kommer uppgraderade delar måste läggas. Ett turbosystem eller kompressor kan läggas till bilen för att öka hästkrafter. En större insug och avgas kommer att tillåta bilen att andas bättre. Nitrous system kan lägga extra kraft till bilen för korta skurar. Övriga motorkomponenter, såsom bränslespridare och rubriker kan också uppgraderas. Motorn kommer att skapa den kraft som behövs för att driva bilen ner en rak linje i åtta sekunder.
Andra ändringar

Andra delar kommer att behöva ändras samt att komplettera motorn uppgraderingar. För en ekonomisk uppgradering, skulle en enkel addition vara att ersätta luftfilter i bilen. Bättre luftfilter kan konsumera mer luft, vilket ger bilen mer makt.

En ny sändning kommer att behöva sättas in i bilen för att hantera makt. Bilen kommer också att förses med dra radials eller slicks. Dessa breda däck gör att bilen att få den dragkraft som behövs för att hålla kursen. En racing suspension kommer också behöva installeras i bilen. Att ha en bil här snabbt måste kunna sakta ner snabbt, så större bromsar är ett absolut måste. Stora bromsar gör bilen säkrare att köra.

Dessa är några andra generella ändringar som måste göras för att bilen också. En åtta andra bil är en mäktig bedrift att uppnå, men när den är klar, kommer bilen aldrig ses på samma sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91775.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.