Hur man tar bort Car Body Trim

Dagens bilar och lastbilar kommer med lite trim som accent bitar samt att skydda lacken och metallen på fordonet . Poster såsom dörr lister , stötfångare gummi trim och andra delar hålls med höghållfast dubbelhäftande tejp , och kan tas bort för att måla den underliggande delen om så behövs . Detta skulle innebära att använda vissa lågteknologiska verktyg och lite armbåge fett , men det kan göras på ungefär en timme , beroende på storleken på fordonet . Saker du behöver
Hårtork
3 - tums plast spackel
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Head upp i slutet av trim bit med hårtork . Detta kommer att lossa limmet som håller trim till bilen och gör att du kan ta bort den på ett säkert sätt .
2

Placera plast spackel bakom gjutningen och använda kniv för att bända listen up långt nog att du kan ta tag i den med handen . När det är i din hand , dra den bakåt och bort från fordonet , ta bort den bit av gjutning helt .
3

Gnid all överbliven tejp med fingret för att bygga friktion och släpper bandet . Sedan gnugga microfiber handduk över ytan för att ta bort all överbliven gunk .
4

Upprepa processen för ytterligare trim du vill ta bort från fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91733.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.