Hur du jämför kvalitet för Struts

En av de bästa sätten att anpassa din bil att passa din hantering och egenskaper rida är att installera stöttor som uppfyller dina behov. Struts dämpa en grov rida, men också direkt påverka hanteringen. Om staget har ventiler (interna komponenter) som snabbt mildra ride - perfekt för en lyxbil - hanteringen minskar. Fastare struts pressa däcken tillbaka på vägen snabbare. Detta hjälpmedel i hanteringen för sport körning och rallyn väg. Instruktioner
1

Lista de ideala egenskaper du letar efter i en ny uppsättning av stöttor. Strut val är alltid en kompromiss mellan rida och hantering. Struts ändrar stötar och fjädring belastning från bromsning och kurvtagning till värme, så det mjukare staget, den mindre livslängd det kommer att ha. De mest populära strävorna är mid-range, som kompletterar både rida och hantering.
2

Begränsa ditt val baserat på oljefyllda stöttor eller gasfylld stöttor. Gas-laddade strävor är dyrare, men har en större livslängd. Den olja eller gas är det medium som absorberar värmen som genereras under körning. Gas avleder denna värme snabbare. Med tanke på den tid och kostnad för installation av nya stöttor, är det bättre valet gas-ut om du tänker på att hålla din bil under en längre tid.
3

Välj dina nya stöttor och köpa dem, med hänsyn tagen till tillverkarens rykte och garanti. Bättre tillverkare erbjuder bra garantier och kommer att ta itu med och åtgärda problemen snabbt. Vissa strut tillverkare, såsom Koni, erbjuder high-end produkter, men de är vanligtvis inte tillgängliga på lokala delar butiker. Vanliga tillverkare, såsom Monroe eller Gabriel, erbjuda kvalitetsprodukter för normala körförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92120.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.