Hur man målar realistiskt flammar på Autos

Du kan måla realistiska flammor på ett fordon med en airbrush. Du behöver inte en massa ritning talang - och du kan köpa stenciler om du inte vill ta itu med ritning. Hursomhelst, se till att bära skyddande kronhjul och arbeta i ett ventilerat utrymme. Det är också en bra idé att öva på en bit kartong innan färgen på din bil. Saker du behöver
Papper
Pencil
franska kurva schabloner
Maskeringstejp Goggles
Ansiktsmask
Airbrush
Airbrush måla
Visa mer Instruktioner
1

Design lågorna på ett pappersark. Börja med att välja riktning lågorna kommer att peka. Freehand dra en 3-5 våglinjer pekar i den riktningen. Använd några olika storlekar på franska kurva stenciler att konkretisera de linjer för att göra realistiska flammor. Lågorna kommer att se mer ut som ett korallrev än en tecknad brand. Lägg ett parti av en kurva till botten och sedan en annan del av en kurva till början av raden. Variera storleken och bredden av lågorna.
2

Tape utanför områden av fordonet du inte vill målas med tejp och papper.
3

Använd din skiss som exempel, lägger ut riktade linjer med en airbrush och transparent röd färg. Gör dem tjockare vid basen, mete din airbrush till slut med en tunn linje. Håll franska kurvan vid olika vinklar över dessa rader att konkretisera lågorna. Använd en lätt beröring och fyll på insidan av dessa inledande lågor. Reglera densiteten av färgen genom att styra luftflödet med fingret.
4

Gå över basen med ett lager av godis röd och sedan byta till transparent orange. Variera lågorna som omfattas och beskrivs i dessa färger. Använd de franska kurvan schabloner för att lägga ytterligare ett lager av lågor i ljusgult. Denna andra uppsättning av lågor som på toppen ger lågorna mer djup. Som tidigare, börja med de riktade våglinjer och sedan fylla ut de enskilda lågorna med franska kurvan. Alternativa storlekar av kurvor.
5

Lägg en mörkblå kärna till varje flamma. Låt den blå för att beskriva flammans bas med ett ljus över-sprej går upp mitt för att efterlikna verkliga lågor.
6

Förtjockning några av lågorna med en disposition av mörkt rött, gult eller orange . Detta kommer att vässa kanterna och ger lågorna mer djup. Lägg några flammor som inte är knutna till basen branden med hjälp av franska kurvan. Slutligen, använd en ljusgrå eller grå /blå färg för att svag rök linjer för en realistisk pricken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91828.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.