Hur man installerar Neon under din bil

Installera neonljus under din bil ger en fin, unik lyster till din bil. Neonljus, bestående av neon och /eller en kombination av andra gaser inneslutna i katodstrålerör och rör, är lätt tillgängliga, allt billigt och enkelt installeras, med lämplig utrustning. Om korrekt installerade, och hållas borta från alltför varma områden i bil eller områden där rören kan fraktur, kan neonljus pågå i åratal, om inte årtionden. Här kommer vi att diskutera korrekt kabeldragning och montering förfaranden. Saker du behöver
Jack stå
Nylon klämmor
Skruvar
skruvmejsel
Konsol
Neon slang
eltejp
Elektriska ledningar
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bilbatteriet. Höj bilen på pallbockar eller ramper på en fast och jämn yta. Se till att fordonet stabiliseras och kommer inte att flytta.
2

Bestäm de bästa platserna att fästa neonrör. Hitta platser på chassit på sidorna och framsidan av din bil som är borta från rörliga delar som kan spräcka rör, bränsleledningar, avgaser och extrem värme.
3

Bifoga nylon monteringsklämmor till de neonrör. Använd fler klämmor för längre rör.
4

Borra hål i chassit på din bil, på de platser där du planerar att bifoga dina nylon klämmor. Var mycket noga med att inte borra genom ledningar, linjer eller mekaniska anordningar. Använd skruvar och fästen för att fästa nylon klämmorna på dina neonrör till chassit.
5

Montera en multi-utloppsblock kraftdistribution i motorrummet. Följ tillverkarens specifika monteringsanvisningar, och se till att hålla det kvarter från särskilt varma områden, liksom själva motorn.
6

Använd strippor tråd för att ta bort en tum av isoleringen från ändarna av neon slangen tråd och även kraftdistribution blocket tråd. Anslut blocket kraftdistribution till neon slangar trådarna. Var noga med att ansluta positiva trådar tillsammans och negativa ledningar till varandra. Isolera kabelanslutningar enligt tillverkarens anvisningar.
7

Anslut blocket kraftdistribution till ditt bilbatteri, med elektriska ledningar. Isolera anslutning i enlighet med tillverkarens anvisningar. Din neonljus installationen är klar, njut!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92141.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.