Hur man ökar en Jetta TDI Turbo

Volkswagen Jetta TDI drivs av en direktinsprutad turbodiesel motor som gör det ekonomiskt att köra och även förser den med pigg off - the- line prestanda . 2.0L 4 - cylindrig motor utvecklar en sund £ 236 - fötter vridmoment från 1750 rpm till 2000 rpm i fabriken lager trim . Men många entusiaster utnyttjat en enkel uppgradering för att släppa loss ännu mer prestanda från TDI . Saker du behöver
Manuell boost controller kit
Visa fler instruktioner
1

Slide ena änden av den manuella boost controller på vakuum linjen kommer utanför Jetta Membrandosa inlopp , finns på turbinen eller " varma " sidan av turbo . För att förhindra eventuell glidning , säkra anslutningen med en twist slips ur satsen .
2

Anslut den andra änden av styrenheten till det uppsving källan utlopp kommer från j - röret nära turbo kompressorhuset . Fäst vakuumslangen till det uppsving styrenhet med en twist slips .
3

Fäst styrenheten till kylaren stöd med ett buntband . Se till att det är tydligt för både radiator -och luftkonditioneringssystem fans .
4

Rotera centrum medurs ( en bråkdel av ett varv rekommenderas att starta ) för att öka stimulera och övervaka resultatet på din Laddtrycksmätare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92287.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.