Hur att öka effekten på 6,5 Turbo Diesel

Den 6,5 turbo diesel är en General Motors gjorde powerplant vanligast i tunga lastbilar pickup och några Hummer modeller. Det finns en allt gjutjärn design för styvhet, och även om motorn inte göra så mycket makt som sina främsta rivaler, betyder erbjuder god bränsleekonomi med tillräcklig prestanda. Peak 215 hk vid 3200rpm med 440 pund fötter vridmoment som finns i en låg 1800 rpm. I ett försök att förbättra prestanda, har vissa mottagare lagt en serie bolt-on uppgraderingar för att ge ännu mer makt. Saker du behöver
Högt flöde turbo-back Pip
Manuell boost controller
ECU tune
Sportluftfilter
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken GM avgassystem med en större diameter eftermarknaden enhet. En 4-tums turbo-back (detta inkluderar O2 bostäder och stuprör) systemet kommer att minska mottryck, förbättra gasrespons och låta motorn att arbeta mer effektivt genom att utvidga den tillgängliga effektklass.
2

Lägg ett manuell öka kontrollen för att öka Turbo Boost psi eller pund per kvadrattum. Denna komponent förstärker avgassystemet uppgraderingen, och genererar betydande hästkrafter och inkomst vridmoment vid alla varvtal.
3

Drop i ett fritt flöde luftfilter i lager airbox att ge ökat luftflöde till turboenheten. Detta kommer att ytterligare minimera fördröjning och förbättra gasrespons.
4

Programmera om motorstyrenheten med en egen karta för dina ändringar. Betydande makt vinster kan fås genom att optimera bränsle och timing kurvor med bibehållen lager tomgång och körbarhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92294.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.